Nytt tillskott i familjen!

image

Den här veckan har det hänt mycket, jag har tyvärr inte haft någon tid över för att hinna blocka och det ber jag om ursäkt för. Iallafall så har min bror och hans fru Lindah fått en liten flicka, och det var väldigt roligt för Jonas ringde i stort sett under hela händelseförloppet  och gav uppdateringar. Det gick väldigt fort måste jag säga. Tror att det tog i stort sett runt 2 timmar från det att Lindah åkte in, så det var bra jobbat. Vi är alla så glada över att få välkomna vår nya lilla kusin till familjen.

image

Jag har börjat träna igen efter nyår och det känns i hela kroppen, fy tusan vilken träningsvärk jag haft den här veckan..

image

Det har även varit mässdagar för Rock by sweden så både jag och syrran har hängt där.

image

Jag är väldigt nöjd med vårens nyheter som kommer bla i rose

image

image

Just nu så sitter Liam och pluggar matte med sin lärare från My Academy eftersom jag är totalt hjärndöd när det gäller matte, speciellt när det gäller att lära ut. Då ryker vi alltid ihop eftersom Liam tycker att jag inte kan förklara så att han förstår och jag blir irriterad för att han inte förstår. Så detta är en bra lösning för oss båda.

image

Nu ska jag göra mig iordning för en tjejmiddag som jag ska gå på efter att Liam har pluggat klart och ska åka till sin pappa. Vi hörs kram L

 1. Ann skriver:

  Hälsa grattis till den lilla! Så härligt.
  Saknar att höra om Korosh, du har inte nämnt hans namn på länge nu Laila. Varför? Knakar det i fogarna? Hoppas inte det. Kram

  1. rebecca skriver:

   men seriöst Ann, varför undrar man sånt? Det har ju inte du med att göra.

 2. Men laila inte ska du be om ursäkt för att du inte bloggat 🙂 Tycker inte jag iallafall;)

  Grattis till en söt liten flicka till familjen.

  Vad roligt att du nämner Rock By Sweden i detta inlägg, för jag har nämligen skrivit ett inlägg om dina smycken på mon blogg idag!

  Kika gärna in vid tillfälle;)

  ✔Rock By Sweden – Mina favoriter
  ✔Dagens planer +Bohemian Lifestyle
  ✔ Det här är ingen jävla ” Dagens outfit” blogg
  ✔Blodsjägarna – Boktips
  ✔Livets baksida
  ✔Känslan av tomhet
  ✔Jag är en människa med känslor, ingen jävla filbunke som kan ta vad som helst!

  nouw.com/Nordengrim

 3. hej!
  grattis till en söt tjej i familjen vad mysigt. Det där med läxhjälp är guld värt man slipper allt tjat o strider och särskilt med matte får de färsk hjälp?? det där med hur man skall ställa upp talen och redovisa verkar att vara färskvara.
  Hälsningar Birgitta S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..