ANNONS

Nytt tillskott i familjen!

/

image

Den här veckan har det hänt mycket, jag har tyvärr inte haft någon tid över för att hinna blocka och det ber jag om ursäkt för. Iallafall så har min bror och hans fru Lindah fått en liten flicka, och det var väldigt roligt för Jonas ringde i stort sett under hela händelseförloppet  och gav uppdateringar. Det gick väldigt fort måste jag säga. Tror att det tog i stort sett runt 2 timmar från det att Lindah åkte in, så det var bra jobbat. Vi är alla så glada över att få välkomna vår nya lilla kusin till familjen.

image

Jag har börjat träna igen efter nyår och det känns i hela kroppen, fy tusan vilken träningsvärk jag haft den här veckan..

image

Det har även varit mässdagar för Rock by sweden så både jag och syrran har hängt där.

image

Jag är väldigt nöjd med vårens nyheter som kommer bla i rose

image

image

Just nu så sitter Liam och pluggar matte med sin lärare från My Academy eftersom jag är totalt hjärndöd när det gäller matte, speciellt när det gäller att lära ut. Då ryker vi alltid ihop eftersom Liam tycker att jag inte kan förklara så att han förstår och jag blir irriterad för att han inte förstår. Så detta är en bra lösning för oss båda.

image

Nu ska jag göra mig iordning för en tjejmiddag som jag ska gå på efter att Liam har pluggat klart och ska åka till sin pappa. Vi hörs kram L

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00