Spa och utgång!

image

Godmorgon jag hoppas att ni alla har haft en bra helg, själv känner jag mig riktigt  utvilad. Jag och Alexandra checkade in på Axelssons spa och myste för en dag. Det var fantastiskt att bara få koppla av och få massage. Vi hade bokat ett dubbelrum så att vi fick massage och blev inpackade i plast med någon slags lera som både ska vara avstressande och ge en fin hy.

image

Så nu känns min hy lika len som en barnrumpa.

image

Sedan blev det utgång med Karin och Alexandra, fast vi började med en tjejmiddag hemma hos Alexandra som väldigt snabbt blev lite väl förfriskad och började dansa på stolar.

image

Det var en kul helkväll och jag träffade många som jag kände och som också hade bestämt sig för att gå ut. Det är alltid lika kul att träffa personer som man inte sett på länge när man går ut.

image

Jag har alltid lika svårt att veta vem som är vem av Andreas och Thomas Ravelli ser ni vem som är vem? Kram och godmorgon nu börjar jag sända Rix morronzoo med Adam och Marko så har du inget för dig slå på radion!

image

 1. Grattis till årets blooper! 🙂 Så kul.
  Du, vad underbar hon är Mia Parnevik…lyssnade när hon var gäst hos er på Morronzoo. Tror att ni skulle kunna bli superbra vänner faktiskt. Till skillnad från Montazami så har hon lite innanför pannbenet.
  Puss på dig vackraste, bäääästa Laila.

 2. Lenaj skriver:

  Hej Laila! Längtar efter nya inlägg, gillar ju dig så mycket.
  Länge sen du nämnde Korosh i bloggen, hoppas allt är ok.
  Kramar

 3. Marie skriver:

  Helt otroligt vad sällan du bloggar! Dåligt!

  1. laila skriver:

   Vet du vad Mari, jag bloggar när jag hinner jag ber om ursäkt för att jag prioriterar mina barn och sömn ibland när jag haft en tuff arbetsvecka. Men hellre att bloggen blir lidande än mina barn och hälsa. Kram på dig

  1. Helen skriver:

   Du behöver inte be om ursäkt Laila 😀 klart du och barnen går först 😉 Sen är det ju valfritt å läsa bloggen 😀 Kram från Boden ♡

  1. Elsa skriver:

   Håller med Helen, du behöver INTE be om ursäkt för att du inte bloggar varje dag, jag och många andra av dina läsare har fullt förståelse för att du inte har tid att blogga varje dag, du har ju liksom som du säger dig själv och dina barn att ta hand om. Din blogg är BÄST oavsett vad. ❤️
   Kram

 4. Malin skriver:

  Thomas Ravelli är han till vänster med halsduk som vi läsare ser det, men står höger om Laila ”live” så att säga!

 5. Ulrika skriver:

  Oj, det är svårt att se vem som är vem….fast min gissning lutar nog åt att det är Thomas med sjalen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..