ANNONS

Spa och utgång!

/

image

Godmorgon jag hoppas att ni alla har haft en bra helg, själv känner jag mig riktigt  utvilad. Jag och Alexandra checkade in på Axelssons spa och myste för en dag. Det var fantastiskt att bara få koppla av och få massage. Vi hade bokat ett dubbelrum så att vi fick massage och blev inpackade i plast med någon slags lera som både ska vara avstressande och ge en fin hy.

image

Så nu känns min hy lika len som en barnrumpa.

image

Sedan blev det utgång med Karin och Alexandra, fast vi började med en tjejmiddag hemma hos Alexandra som väldigt snabbt blev lite väl förfriskad och började dansa på stolar.

image

Det var en kul helkväll och jag träffade många som jag kände och som också hade bestämt sig för att gå ut. Det är alltid lika kul att träffa personer som man inte sett på länge när man går ut.

image

Jag har alltid lika svårt att veta vem som är vem av Andreas och Thomas Ravelli ser ni vem som är vem? Kram och godmorgon nu börjar jag sända Rix morronzoo med Adam och Marko så har du inget för dig slå på radion!

image

25
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00