Ni ser inte i syne jag bloggar!

image

Hej kära läsare, jag förstår om många av er blir besvikna över att jag inte bloggar oftare än det jag gjort. Saken är den att ibland räcker inte tiden till, och för er som kanske har svårt att förstå det och tycker att det är dåligt kan jag försöka ge en liten inblick i hur min vardag ser ut! Jag driver 5 företag vilket bara det är ett heltids jobb,  sänder Rix Morronzoo och planerar och förbereder för kommande tv inspelningar  som jag ska börja spela in om 14 dagar, Designar smycken och har precis börjat med ett nytt design projekt som jag kan berätta mer om sedan, vilket tar en enorm tid. Gör fotograferingar och intervjuer, har föreläsningar.
Lämnar, hämtar barn på skolan, lagar mat, ser till att läxor görs, skjutsar till kickboxning, och mitt i allt detta så är det viktigt att få in kvalitets tid för både barn och ens partner vilket jag anser är otroligt viktigt.

Så låt mig då ge ett exempel på hur en dag ser ut i mitt liv detta är taget från olika dagar men varje dag är i stort sett den samma men byts mellan tex att designa smycken till möte om tv osv!

0500  går upp och åker till jobbet för att sända Rix morgonzoo

image

06.00 sändningen för rix morronzoo börjar

image

10.00 sändning slut och vi går in i radiomöte

image

10.30 sätter mig i bilen på väg till möte eller intervju, fotografering eller till något annat som rör mina bolag.

image

11.00 Den här veckan har jag bla tagit kampanjebilder för Kan vi hjälpa till
Tillsammans med Björn

image

Åkt och haft föreläsning i Helsingborg, men då är jag inte tillbaka förrän på kvällen. Föreläsningen var tyvärr stängd för allmänheten annars hade jag lagt upp det på bloggen så att alla skulle kunna komma och lyssna som hade velat lyssna.

image

image

14.00 kampajefotograferingen är slut och jag åker till nästa möte som är med min syster för att gå igenom höstens nyheter för Rockbysweden

image

Klar vid 16 och har jag barn så hämtar jag dom och börjar med mat och läxor!

image

Och som alla som har barn vet så är det full rulle till läggdax! Och ofta efter att barnen lagt sig så fortsätter jag att jobba till 22.00 då jag somnar av utmattning i soffan tillsammans med Korosh.  Dagarna som jag inte har barn fyller jag med andra möten/ föreläsningar/ och jobb och brukar jobba fram till  18.00
Och efter det så jobbar jag hemmifrån, den senaste veckan har jag faktiskt jobbat tillsammans med Korosh  fram till kl 22.00 då jag nästan somnat framför datorn.

image

Just nu som jag berättade tidigare så har jag ett nytt projekt på gång som jag faktiskt gör ihop med Korosh, och det känns väldigt roligt och spännande. Eftersom jag är konstnärlig och ett yrväder samt har en tendens att vara en ångvält som vill framåt och och gärna väldigt fort, Är det en bra kombination att Korosh är strukturerad och noggrann och gärna bromsar för att dubbelkolla allt. Det gör att vi blir ett bra team.
Så jag ber om ursäkt att jag inte har varit bättre på att blogga och ska verkligen försöka att bli bättre, men känner jag att jag inte är helt slut efter min arbetsdag eller vill prioritera min familj så tänker jag göra det. Det spelar ingen roll vad andra bloggare/ kändisar hinner med för varken ni eller jag vet hur deras vardag ser ut kontra min och att mäta tid samt trötthet och klarar dom så borde jag göra det osv blir bara fånigt.
Sedan vill jag bara göra det väldigt klart att anledningen till att jag säger att jag verkligen ska försöka bli bättre är på grund av er som lämnat fina kommentarer och bla gett förslag på att blogga kortare inlägg men oftare vilket jag tänker pröva och självklart för er som faktiskt förstår att jag vill men att tiden inte räcker till. Alla andra som i stort sett kräver eller tycker att det är dåligt osv, bryr jag mig faktiskt inte om ni har ju valet att strunta i att gå in här överhuvudtaget om ni är så besvikna.
Och slutligen så betyder det inte att det knakar i fogarna  bara för att Korosh inte har synts på länge här på bloggen eller för att jag inte skrivit om honom. Jag är fortfarande väldigt kär och lycklig och vet att mina känslor är besvarade.
Kram på er L

 1. Anna K skriver:

  Åh min skapare..
  Med så många järn i elden och ett liv i den hastigheten hade jag skitit i att blogga o instagramma osv. Ta hand om dig o de dina..

 2. Ulrika skriver:

  Kul när du har tid att blogga men jag förstår verkligen att det inte hinns med. Förstår inte hur du och många andra hinner med så mycket ändå som ni gör, och ändå ”syns” ju bara en bråkdel av vad du gör på dagarna i bloggen.. Prioritera tid med familjen tycker jag är helt rätt!

 3. Saga skriver:

  Ta det som något positivt att folk klagar över för lite blogginlägg…för det talar ju om att folk gillar det Laila skriver och vill ha MER och ännu MERA blogginlägg!!! Vi kan ju inte få nog av dig 🙂
  Laila, du är en sådan stor inspirationskälla och sänder ut inspirationskickar!!

 4. Enna skriver:

  Heja dig Laila ! Du gör tätt i att skita vad folk tycker och tänker ! Götr som du brukar, skriv när du känner att du har tid och ngt ATT skriva !

 5. Anna skriver:

  …och mitt i allt detta ska man hinna träna, ta hand om sig själv och andas… Du är fantastisk!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..