ANNONS

Glad fredag!

/

image

Glad fredag på er mina fina bloggläsare, tack för alla fina kommentarer! Just nu så har jag och Korosh äntligen kommit fram till Göteborg för att ha ett möte för vårat nya projekt. Vi drog iväg direkt efter att jag sänt Rix morronzoo så det är skönt att äntligen få kliva ur bilen efter alla timmars körning.

image

Igår var Liam hemma en sväng vilket var mysigt, så vi hängde en stund innan det var dax för Liam att åka till sin pappa.

image

Senare blev det mys framför tv’n med persisk mat och mitt vin Ruby zin

image

Älskar persisk mat och jag beställer alltid samma rätt som är en lammgryta
Ghormeh sabzi om man nu kan skriva så haha kram och ha en bra fredag L

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00