ANNONS

Imorgon är det alla hjärtans dag!

/

image

Godmorgon på er! Imorgon är det alla hjärtans dag och det märktes redan på jobbet igår…

image

När jag skulle ta hissen till studion på morgonen så möttes jag av detta! Vi har två hissar och den ena var en singelhiss och den andra var till för dom som redan var upptagna. Personligen tycker jag att detta var en väldigt rolig idé. Man skulle till och med kunna ta det ett steg längre vad sägs om singelmatkö på Ica eller kanske att restauranger har bord för singeltjejer och singelkillar så att man kan gå dit med sina singelkompisar och träffa andra singlar! Ja man kan ju utveckla detta åt alla håll haha!

image

Dock kan jag berätta att jag hamnade i singelhissen när jag skulle åka hem från jobbet för att den andra hissen var full och jag kände inte att jag ville stå och vänta i 10 minuter på att den skulle komma tillbaka och att jag då kanske skulle få plats. Iallafall så hoppade jag in i singelhissen och höll andan hela vägen ner och som tur var så var det ingen som kom in i hissen för det hade känts både pinsamt och konstigt när man redan är upptagen.

image

Igår så blev jag också väldigt överraskad och glad över att bli utsedd som årets vinvinnare av Expressen. Det roligaste av allt är att få det bekräftat att jag själv inte är den enda som gillar Ruby Zin! Är det något som är väldigt viktigt för mig så är det att allt jag gör eller tar mig för är något som jag verkligen själv kan stå för, eller tycker om. Och när det kommer till Ruby Zin så var det en självklarhet att jag ville göra det vinet då det är det första rödvinet på den svenska marknaden som innehåller 5 gånger mindre histamin och 3 gånger mindre garvämnenen än andra rödviner. Så därför blir jag extra glad att det verkligen funkar för så många som i vanliga fall inte kan ta ett glas rödvin utan att få migrän, snuva eller bli rödflammig eller få någon annan form av allergisk reaktion.
Imorgon är det ju som sagt alla hjärtans dag hur tänker ni fira den? Själv så flyttar jag och korosh den till nästa vecka då vi är barnfria så här hemma firar vi den mer med att äta något gott med barnen och ha kul tillsammans!
Kram och godmorgon L

15
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00