Orkar inte gå upp!

image

Guuud vad skönt det är att bara få ligga och dra sig i sängen! Det är inte ofta det händer, är det inte hungriga ungar så är det kissnödiga hundar eller jobb som gör att man måste kliva upp.
Men idag så tänker jag ligga minst till kl 11 sedan ska jag faktiskt sätta mig ner och fortsätta rita smycken.

image

Senare ikväll så blir det middag och melodifestival med Alexandra och sedan tar vi nog en vända på stan! Hur ser eran dag och kväll ut?

image

Igår så gjorde jag ett besök hos @eyelashdesign för att både få nya fransar och få lite spraytan! Jag älskar att bara kunna gå direkt upp från sängen och i stort sett bara gå till jobbet utan att behöva sminka mig.  Min uppfattning är att ju mer smink man har desto äldre ser man ut. Iallafall tycker jag att jag ser äldre ut när jag har mitt så kallade scensmink på. Själv trivs jag som bäst med bara fixade fransar och att vara lite solbränd på vardagarna.

image

Nästa vecka kommer att bli spännande då kommer jag och Anders att spela in ett nytt program. Kan inte berätta så mycket just nu om vad det är för något program men jag kan garantera många skratt.
Jag och Anders har ju känt varandra sedan vi var i 20 års åldern och det finns nog ingen som jag känner så bra som Anders och samma gäller tvärtom. Och det är ju en fördel när man ska jobba ihop. Jag vet precis vad som gör honom galen och vad han tycker är kul vilket även han vet om mig så när vi väl hamnar i olika situationer framför en kamera kan det bli väldigt kul!
Vi har ju gjort en hel del ihop..

image

Idol..

image

Made in Sweden. .

image

Våldgästat vädret på Nyhetsmorgon. .

image

Poddradio. .

image

Jobbat som pågensnäckor. ..

image

Skrivit låtar till olika artister. .

image

Såg till att få halva trissvinsten från paret som vann på triss i Nyhetsmorgon. .

image

Ja, och massa annat och nu är det dax för något nytt projekt så håll i er kram L

 1. Jennie skriver:

  Det hade varit kul att se fler gamla bilder på dig och Anders! Hade han långt hår förr?
  I vilket fall som. Jag hoppas att ni hittar tillbaka till varandra någon gång i livet för det känns som att ni hör ihop. Om det så ändå inte blir förrän på ålderdomshemmet typ 85+, blink!
  Gammal kärlek rostar aldrig.

 2. Nina skriver:

  Sååå kul att du och helt underbara Anders ska jobba ihop! Ser fram emot det. 🙂 Men Din Korosh är fortfarande den snyggaste och verkar vara en otroligt bra man som man bara vill se mer av. Så ser ännu mer fram emot ditt och Korosh jobb ihop… Puzz

 3. Silvia skriver:

  Ni er den perfecta paret, du och Anders. Ni ser so bra ihop , ner ni var 20 och nu. Och ni finns alltid for varandra

 4. JuliaRo skriver:

  Tittar på Ted nu på ettan vilken begåvning.
  Julia

 5. Therese skriver:

  Hej Laila spännande med projekt med Anders. Ja hade önskat att du hade haft berlocker med dödskallar som man kan sätta i armband med kabinhake. Har en del smycken från dig. Kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..