Smidig rakning med Hydro Silk

IMG_1812

Jag gillar verkligen känslan av nyrakade ben men som den person med tusen saker på gång samtidigt som jag är kommer jag alltid på i sista sekund att jag skall raka benen. Hur många gånger har man inte råkat raka sönder skinnet runt fotknölarna för att man har bråttom? Aj!

I ett samarbete med EFI har jag fått testa deras rakhyvel Hydro Silk. Den är riktigt bra för det är både rakhyvel och återfuktare i samma produkt. Bladen är omgivna av ett serum som gör rakningen riktigt effektiv. Jag tycker det blir mindre irriterat när man rakar med den här, just för att huden återfuktas direkt. Den är lätt och enkel att använda, det blir pluspoäng!

Vill ni också prova kan ni signa upp er på en prenumeration här så får ni testa en rakhyvel gratis (porto på 19 kr tillkommer) och sedan man får nya rakblad regelbundet hem i brevlådan, supersmidigt!

Kram L

IMG_1814

Presenteras i samarbete med EFI

 1. Klara skriver:

  Åh vilket bra tips 🙂

 2. Maria skriver:

  Ärligt nu Laila…..
  Din nivå och denna sponsrade reklam postern……
  Kom igen nu…

 3. Den reklamen passade mig utmärkt! Varje gång jag rakar benen tänker jag att jag måste kolla efter nåt bättre pga just irritation efter. Nu fick jag tipset rakt i nyllet 🙂 man tackar..

 4. Hanna skriver:

  Du är tydligen en ”periodare”: skriver varje dag en vecka, sen ingenting på fem dar, slänger in lite reklam, och beklagar dig sen återigen och igen att du har så mycket att göra, sorry sorry…bla bla, och så börjar det om igen. Hur svårt kan det va?! Och ni som fjantar på: åh, inte ska du behöva ursäkta dig, vi finns här när du har tid. Så jävla irriterande! Och nu kommer typ tio pers skriva: läs inte bloggen då ra! Jag läser va fan jag vill, och kommenterar precis va jag vill! Tack!

  1. Helen skriver:

   Kram på dig Hanna 😀

  1. laila skriver:

   Haha herregud vilken aggression ..skönt att du fick ut det och lätta på trycket! Inte bra för blodtrycket att bära på . Kram på dig och hoppas du mår bättre Laila

  1. Hanna skriver:

   Fast jag har ju rätt, eller hur? Men tack för hälsningen…

  1. zara skriver:

   Hahaha. Huvudet på spiken och glimten i ögat 🙂

 5. Jill skriver:

  Använder epilator istället:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..