ANNONS

Tv inspelning!

/

image

Godmorgon på er hoppas ni alla mår bra! Själv ligger jag och stirrar upp i taket och kl är 02.00 här i Los Angeles. Det blev ett maraton av filmning igår från det att vi landade fram till midnatt då vi gick till sängs. Och nu ligger jag här två timmar senare och kan inte sova på grund av att jag är yetleg. Det var väldigt kul att träffa Anders igen, jag har ju inte sett honom sedan idol, dock har vi ju pratat i telefonen men inte träffats så det var riktigt roligt. Tyvärr så hann jag inte ta någon bild men lovar göra det senare idag när vi ska filma igen.

image

Lite läskigt att köra runt med en kamera som bara sitter fast med några sugproppar på bilen. Blir ju rätt dyrt om den lossnar. ..

image

Både Anders och jag var lite rädda först när vi hade vårat filmteam i bilen framför filmades.

image

Ser rätt läskigt ut eller hur? Det tyckte iallafall vi men fick reda på att han satt fastspänd så det var ju skönt speciellt när det är jag som kör bilen som blir filmad, och skulle löpa risken att köra över kamerakillen om han trillade ut från bilen framför min.  Tänkte bara göra ett snabbt inlägg nu och lovar att lägga upp några fler bilder ikväll kram på er L

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00