USA!

image

Herregud vilka intensiva tv inspelningsdagar vi har haft här borta i USA. Jag har skrattat så mycket så att jag har ont i magen och tårar runnit.

image

Jag kan ju inte riktigt berätta vad det är vi spelar in än men det har hänt så mycket oväntade saker som ingen av oss riktigt hade räknat med, men som har blivit så galet fel och kul.

image

Just nu är kl 03.00 och jag ligger som vanligt och stirrar i taket och kan inte sova. Har pratat med Korosh därhemma som har varit supergullig och tagit hand om Brorsan och Liam medans jag spelar in.

image

Vet inte men Brorsan verkar tro att han är en sorts fågel för han ska jämt sitta på Korosh axlar när han sitter med datorn eller ser på tv. Ser väldigt kul ut iallafall.

image

Igår så var killarna  på reptilmässan och kollade på ormar och ödlor vilket är Liams stora intresse. Känns skönt att veta att allt flyter på bra där hemma när man är borta, Och framför allt höra -Mamma jag har inte tid nu för nu ska jag och Korosh kolla in djuren osv.
Hoppas att ni alla har en bra helg kram så länge L

 1. Anne skriver:

  Varför då skaffa ett barn till?

  1. håller med dig till 100% vad är problemet sätter man barn till världen SÅ får man ta hand om dem inte samhället.

 2. sofia skriver:

  Hej! Vi är en liten familj som lever under hot och våld. Vi flyr just nu inom Sveriges gränser var dag för att slippa misshandel och hot. Men vi har ett problem, myndigheterna blundar för vår situation. Vi får klara oss själva. Vi har blivit spottade på och personerna som utsätter oss för detta hittar oss varje gång. Jag har en dotter på 7 år och är nu gravid i vecka 16. Jag ber er om hjälp. Snälla sprid vår historia. Hjälp oss att tvinga myndigheterna att reagera och agera genom att vi är många som pratar om det. Snälla rödda oss!

  http://hjlpenfrndden.blogg.se/2016/february/hjalp.html

  Och nej, det är absolut inget virus. Vill man inte använda länken så gå gärna in på blogg.se och sök efter: hjlpenfrndden

 3. JuliaRo skriver:

  Vad spännande tills vi får veta vad det är 🙂
  Kram Julia ❤️❤️❤️

 4. Silvia skriver:

  Brorsan forsoker att sega, Det er jag som bestemmer her

 5. Sandra skriver:

  Härligt att det funkar så bra mellan Liam och Korosh! Han verkar vara en riktigt bra kille din pojkvän. Gillar Anders, han är en sån mysfarbror, så skön! Är han singel?
  Nu har du 2 toppenkillar i ditt liv, härligt!
  Anders o Korosh

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..