Hemma och helt Slut!

image

Hej på er! Kom hem i tisdags och var helt Slut efter all filmning och att dessutom köra morgon radio direkt på det är tufft.  Jag har svullnat upp i ansiktet och tror det beror på   vätskebrist, jag har druckit både vanligt vatten och vatten med resorb. Svullnaden börjar gå ner men tyvärr är det inte tillräckligt för att jag ska ha lust att ta en bild på mig själv och lägga upp på bloggen. Om det inte är borta imorgon så åker jag till vårdcentralen, det har ju hänt tidigare att jag råkat ut för en allergisk reaktion och svullnat upp på grund av det. Men i det här fallet så tror jag att det var hårt jobb mitt ute i öknen samt flygresan fram och tillbaka som är orsaken. Känns som jag har två Ica kassar under ögonen. ..

image

Iallafall så är det skönt att vara hemma och så kommer barnen nästa vecka. Snart är det ju också dax för första programmet av Kan vi hjälpa till som börjar 21 mars kl 21.  Hoppas ni har det bra hörs smart kram L

 1. Inte kul att svullna upp 🙁 Hoppas det släpper snart!

  Vill tipsa om en tävling som jag har på min blogg där man vinna ett paket fyllt med saker till sin katt 🙂
  http://djurfamiljen.se/

 2. Ha en härlig dag och ta hand om dig själv och om den söta lilla hunden. Det skulle i alla fall Trollälvan gjort om hunden hade varit hennes. För att din helg ska bli riktigt intressant och upplysande är ett tips att ta del av Trollälvans genialitet på hennes fantastiska webbsida trollalvan.wordpress.com Den är mer eller mindre ett mästerverk, men alla tål inte dess innehåll. Men du är väl inte så känslig? Nej, det är du säkert inte!
  Sprid vidare webbsidan så att så många som möjligt kan ta del av Trollälvans klarsynthet.
  Tack på förhand!

 3. Men fy ….krya på dig, ska bli skit kul o se inredningsprogrammet, tips o garv antar jag

 4. Denna vecka har jag ”provkört” övningarna från din bok. Så efter helgen drar jag igång efter två barn och sån gottegris!!! Ääälskar träning så att ta mig till gymmet 3 ggr I veckan känns som inga problem men att sköta kosten, puh! Där krävs det skärpning! Får se hur jag känner mig om 30 dagar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..