ANNONS

Hemma och helt Slut!

/

image

Hej på er! Kom hem i tisdags och var helt Slut efter all filmning och att dessutom köra morgon radio direkt på det är tufft.  Jag har svullnat upp i ansiktet och tror det beror på   vätskebrist, jag har druckit både vanligt vatten och vatten med resorb. Svullnaden börjar gå ner men tyvärr är det inte tillräckligt för att jag ska ha lust att ta en bild på mig själv och lägga upp på bloggen. Om det inte är borta imorgon så åker jag till vårdcentralen, det har ju hänt tidigare att jag råkat ut för en allergisk reaktion och svullnat upp på grund av det. Men i det här fallet så tror jag att det var hårt jobb mitt ute i öknen samt flygresan fram och tillbaka som är orsaken. Känns som jag har två Ica kassar under ögonen. ..

image

Iallafall så är det skönt att vara hemma och så kommer barnen nästa vecka. Snart är det ju också dax för första programmet av Kan vi hjälpa till som börjar 21 mars kl 21.  Hoppas ni har det bra hörs smart kram L

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00