R.I.P Lizzy..

 

 
Idag har det varit en väldigt tung dag, framförallt för Liam. Som ni vet så åkte vi in till djursjukhuset igår med Lizzy som var halvt medvetslös, och vid lunch idag fick vi reda på att Lizzy var så dålig så att hon gått bort. Enligt veterinären så var Lizzy gammal och det var anledningen till att hon dog.  För att förklara hur mycket Lizzy betyder för Liam så är det lika mycket som en hund skulle betyda för en matte eller husse. Hos veterinären hade dom gjort väldigt fint med filt och ett tänt  ljus. 

 


 När veterinären väl kom in med Lizzy så blev det väldigt jobbigt för Liam. Alla minnen med Lizzy kom som en våg. Lizzy fick ju även 26 ungar som vi födde upp och dels gav till Liams vänner och en del sålde vi. Så på ett sätt lever både Lizzy och Liams andra ödla Rax som var pappa kvar. Rax fick Liam när han var 3år och det var hans första ödla så vill han så kan han alltid hälsa på Rax och Lizzys ungar
 

Så  tack för den här tiden Lizzy och för alla härliga minnen!

 

Kram L

 1. Cissi skriver:

  Ååååå, va ont det gör att se dig så ledsen Liam……..fina, fina killen. Vet hur ont det gör att mista sitt husdjur. Hoppas mamma kramar och tröstar dig riktigt mycket nu! All kärlek till er. R.I.P Lizzy
  Många kramar från Cissi

 2. Lilla killen <3 Att förlora ett husdjur är så vidrigt. Stor styrkekraaaaaaaaaam kommer här.

 3. Anna skriver:

  Usch, det är jobbigt och tungt när ett djur, familjemedlem går bort. Vi har förlorat, katt, hund och häst och det är tufft. Förstår att Liam är ledsen <3

 4. Alex skriver:

  Ju mer kärlek desto större sorg 🙁 styrka åt er. RIP Lizzy

 5. Stor kram till Liam! Det där är förbannat tungt. Det är ju en familjemedlem som man har delat så väldigt många stunder med!
  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..