ANNONS

R.I.P Lizzy..

/

 

 
Idag har det varit en väldigt tung dag, framförallt för Liam. Som ni vet så åkte vi in till djursjukhuset igår med Lizzy som var halvt medvetslös, och vid lunch idag fick vi reda på att Lizzy var så dålig så att hon gått bort. Enligt veterinären så var Lizzy gammal och det var anledningen till att hon dog.  För att förklara hur mycket Lizzy betyder för Liam så är det lika mycket som en hund skulle betyda för en matte eller husse. Hos veterinären hade dom gjort väldigt fint med filt och ett tänt  ljus. 

 


 När veterinären väl kom in med Lizzy så blev det väldigt jobbigt för Liam. Alla minnen med Lizzy kom som en våg. Lizzy fick ju även 26 ungar som vi födde upp och dels gav till Liams vänner och en del sålde vi. Så på ett sätt lever både Lizzy och Liams andra ödla Rax som var pappa kvar. Rax fick Liam när han var 3år och det var hans första ödla så vill han så kan han alltid hälsa på Rax och Lizzys ungar
 

Så  tack för den här tiden Lizzy och för alla härliga minnen!

 

Kram L

27
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00