Melodifestivalen

 

 
Igår beställde vi hem mat från café Beirut och satte oss och åt framför Melodifestivalen. Jag frågade killarna vad dom ville ha för något gott till mello och båda skrek utan tvekan CAFE BEIRUT!! Det är helt otroligt att libanesisk mat är bättre än chips och godis men fantastiskt för mig då jag hellre köper mat än godis!

 

 
Det var kul att få se på William Spetz första programledarddebut. Jag vet hur spänd han var inför finalen, både Liam och jag satt och höll tummarna för att det skulle gå bra vilket det också gjorde.

 

 
Kit väntade också på sina favoriter och satt endast i kalsonger till Samirs och Victors ära!! Det blev fullt pådrag här hemma när Samir och Victor intog scenen det dansades och sjöng för full hals!

 

 
Dock blev Kit väldigt besviken när killarna inte vann. Men det blev inte jag då jag hela tiden trott att Frans kommer att ta hem allt vilket han gjorde! Kul att så många i Europa gillade låten också, annars måste jag säga att mina favoriter förutom Frans var Wiktoria och Oscar, vad tyckte ni? Kram L

 1. Wictoria var outstanding bäst! Vilken tjej, vilken utstrålning, vilken röst och vilken bra låt! Hon kan bli stjärna i USA med den utstrålningen o rösten! Tyvärr tycker jag att det där med projecering av bilder på kroppen bara förstörde framträdandet! Wictoria behöver inget krims krams bredvid eftersom hon har sådan stark karisma i sig själv!
  Klar tvåa var absolut Frans. Så om inte nu Wictoria fick vinna var Frans favorit nr två hos oss!

  Ps! Är så kul att det hela tiden kommer nya generationer av melodifestivaldiggare som tex Kit! Det ska börjas i tid. Så även bland våra unga familjemedlemmar:-)

 2. MeMe skriver:

  Jag gillar Wiktoria o hennes låt!! En häftig låt med cool början!!

 3. megan skriver:

  Mollys låt var så sjukt trååååkig…

 4. Elsa skriver:

  Tycker också att Frans var bra, det var roligt att han vann men gillade även Oscar Zia, Molly Sandén, Robin Bengtsson, David Lindgren och Lisa Ajax.
  Vad tycker du förresten om att Lisa Ajax och Robin Bengtsson var med i Melodifestivalen efter att dom varit med i Idol? 🙂 Tycker du att dom har utvecklats mycket sen efter Idolresan?

 5. Tycker Oscar skulle vunnit 🙁
  Tror inte Frans vinner i stora…
  Gör han det vore det otroligt men stort 🙂
  Fina ni är❤️❤️❤️
  Kram Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..