ANNONS

Melodifestivalen

/

 

 
Igår beställde vi hem mat från café Beirut och satte oss och åt framför Melodifestivalen. Jag frågade killarna vad dom ville ha för något gott till mello och båda skrek utan tvekan CAFE BEIRUT!! Det är helt otroligt att libanesisk mat är bättre än chips och godis men fantastiskt för mig då jag hellre köper mat än godis!

 

 
Det var kul att få se på William Spetz första programledarddebut. Jag vet hur spänd han var inför finalen, både Liam och jag satt och höll tummarna för att det skulle gå bra vilket det också gjorde.

 

 
Kit väntade också på sina favoriter och satt endast i kalsonger till Samirs och Victors ära!! Det blev fullt pådrag här hemma när Samir och Victor intog scenen det dansades och sjöng för full hals!

 

 
Dock blev Kit väldigt besviken när killarna inte vann. Men det blev inte jag då jag hela tiden trott att Frans kommer att ta hem allt vilket han gjorde! Kul att så många i Europa gillade låten också, annars måste jag säga att mina favoriter förutom Frans var Wiktoria och Oscar, vad tyckte ni? Kram L

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00