Då var det måndag!

 

 
Hej på er är faktiskt helt slut efter barnveckan som varit då det inte blivit så mycket sömn eftersom jag börjat jobba så tidigt samt att Kit har haft växtvärk så att jag har fått legat och masserat honom vissa nätter. Så fast jag älskar mina barn är det skönt att få ladda batterierna den här veckan så att man är på topp när barnen kommer tillbaka. 

 

 
Liam har dock kommit hem för att plugga innan han åker till sin pappa, och idag har vi faktiskt haft ett argument. Min son har en tendens att börja plugga i sista minuten fast jag sagt att han måste planera sitt läxläsande och börja tidigare än dagen innan. Liam har blivit mycket bättre men ibland så faller han tillbaka i gamla fotspår och man måste ha en diskussion vilket vi precis har haft idag. Så nu hoppas jag att detta var sista gången det hände och att han förstår att man måste börja plugga tidigare inför ett prov. Hoppas ni har en bra kväll kram L

 1. Har själv haft en son med fruktansvärd växtvärk, fick tipset om att ge magnesiumtillskott. Oftast när barnen har svår växtvärk så har dom magnesiumbrist. Sedan vi började ge sonen tillskott så har han bara haft värk en gång på ett halvår. Underlättar så mycket att dom slipper ha ont och att både dom och vi föräldrar får sova!
  Lycka till!!

 2. Hej jag hoppas du tar dej tid att svara snälla,vill så gärna veta vart du köpt din soffa,letar som en tok efter en stor och mysig soffa. Eran ser så mysig ut så skulle gärna vilja veta
  Såg den i klippet som Kit la ut på hand prank. Tycker ni är en super skönt familj. Man märker att de mycket kärlek,värme och skratt.

 3. Ulrika skriver:

  Hoppas inte för mycket på att det var sista gången ni fick ta ”ett snack” om läxläsningen 😉
  Och skulle det vara sista gången kan du väl dela med dig av din taktik 🙂 hade behövts hemma hos oss med…..

 4. Kattis skriver:

  Hej, ett tips er att sitta med barnet/ungdomen nær den jobber till ett prov och planera læxorna tillsammans. Våra har alltid jobbat bættre då. Det rr såklart tidskrevende men också givende. Man får vara med barnet och reflektera ihop. Ungarna tycker också att det er mysigt. Min erfarenhet er att de kan behøva stød med att organisere och planera sina læxor granska lenge.. Lycka till och hoppas att han skærper sig! PS! Har hørt om nån som fønade benen till barnet med vekstverk.. Hælpte visst..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..