ANNONS

Då var det måndag!

/

 

 
Hej på er är faktiskt helt slut efter barnveckan som varit då det inte blivit så mycket sömn eftersom jag börjat jobba så tidigt samt att Kit har haft växtvärk så att jag har fått legat och masserat honom vissa nätter. Så fast jag älskar mina barn är det skönt att få ladda batterierna den här veckan så att man är på topp när barnen kommer tillbaka. 

 

 
Liam har dock kommit hem för att plugga innan han åker till sin pappa, och idag har vi faktiskt haft ett argument. Min son har en tendens att börja plugga i sista minuten fast jag sagt att han måste planera sitt läxläsande och börja tidigare än dagen innan. Liam har blivit mycket bättre men ibland så faller han tillbaka i gamla fotspår och man måste ha en diskussion vilket vi precis har haft idag. Så nu hoppas jag att detta var sista gången det hände och att han förstår att man måste börja plugga tidigare inför ett prov. Hoppas ni har en bra kväll kram L

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00