Leve gränslösheten! Låt oss klä oss hur vi vill oavsett ålder!

IMG_2195.JPG

Det är så många gånger som jag har fått höra att man inte bör ha på sig vissa kläder när man är över en viss ålder. Jag tycker det är så märkligt. Vem bestämmer det? Som tex den här klänningen. Den är från Balmain och jag älskar den! Känner mig jättefin i den! Men tydligen så får man inte ha så korta klänningar när man är över 40 var det som det fokuserades mest på efter den här bilden? Men varför måste man sätta en åldersgräns på kläder? Enligt mig är det väldigt gammalmodigt och trångsynt! Jag tänker fortsätta vara den jag är och ta på mig det jag vill och det hoppas jag att ni gör också! Låter er inte styras av vad andra tycker!
Några som har uppmärksammat detta är Åhléns som lyfter detta ämne i sin nya kampanj Gränslöst. Den handlar just om allt tyckande och tänkande om vad man ska ha och inte ska ha vid en viss ålder. De har tillsammans med Philip Warkander som är fil dr i modevetenskap gjort en studie kring detta. Det handlar så klart mycket om självkänsla. Många i studien hade svarat att det per automatik blir att man med stigande ålder låter bli en viss sorts kläder för att det helt enkelt inte anses vara ok för en person som överstigit en viss ålder att ha urringat eller korta kjolar. Men återigen, vem bestämmer det?
Ett viktigt ämne och jag är glad att de lyfter upp detta!
Läs mer om kampanjen här!

Min favoritbild från deras kampanj är på Angela. Hon utstrålar verkligen självkänsla och styrka. Älskar den!

ahlens_granslost_ANGELA_1

I samarbete med Åhlens

 1. Man är alltid så gammal som man känner sig. Jag är 25 o känner mig som 90 ibland. Trött o jävlig, ont i leder o shiet. Hytter med näven åt grannarna. Men vissa dagar är man typ 15 o livet leker. Flamsar, kedjeröker o tuggar tuggummi. Haha skämt åt sido. Men skit i ramarna och det jävla tyckandet. Va fri i dig själv o gå loss! Skit i åldern. Hejja dig Laila! Du är sjukt grym! Diggar dig o din stil till tusen! 😉 massa kram

 2. Maria skriver:

  Äh…de är bara avundsjuka för att du ser fanatiskt bra ut.

 3. Har inte heller sett att det stpr någon ålder i kläder. Stå på dig Laila det gör jag. Är 63 år och klär mig precis som jag vill.

 4. Marie skriver:

  Bra att uppmärksamma detta ämne! Någonstans borde det viktiga vara att man trivs i de kläder man tar på sig. Jag kan inte säga att jag har en viss klädstil och följer absolut inte modetrender, utan väljer kläder som jag tycker är snygga och bekväma.
  Trevlig helg!
  Kram

 5. Kicki skriver:

  På tal om kort hår! Linda Bentzings hår o framtoning som stark, fri kvinna var härlig att se i melodifestivalen! Vi var många som gillade den styrkan hon visade som självständig kvinna. Nog fasiken höll programledarna o andra på med att dissa Linda flera gånger för hennes outfit o utseende. Trodde inte det var sant! Vilken fördomsfull mobbing Linda utsattes för! Kritiken kändes så 1950-tal medan Linda visade en stark framåt modern kvinna som passar år 2016!!! Hoppas på Linda Bentzing som programledare i Melodifestivalen år 2017!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..