Hurra fredag!!


Äntligen fredag! På måndag smäller det då drar Kan vi hjälpa till i gång som jag gör tillsammans med Björn! Titta gärna för det är första gången jag visar min inredningssida som förut bara har varit en hobby. Det är ju lite nervöst eftersom detta är ny mark för mig och jag hoppas att ni kommer att gilla mina idéer och den inredning, jag kommer att utföra som dock är baserat på känslan som dom olika personerna vi hjälper är ute efter.


I förgår kom jag hem och Korosh hade tänt upp hela huset med levande ljus och så stod det rosor på bordet. Det blev en grym ostronkväll med bubbel på en helt vanlig onsdag.
  

Det var en supermysig kväll med ostron och tvhäng!


Jag och Liam har hunnit med en fototagning för Liams egna klädmärke Way.Ink


Är så stolt över denna kille som själv börjar ha många järn i elden, förutom skola så hinner han med sin egen klädkollektion, youtubekanal där han klipper och redigerar allt (och det tar tid kan jag säga) 


Denna fototagning avslutades med ett väldigt ont prank från min sons sida!


Liam har förföljt mig med en tuta som låter fruktansvärt högt under en hel vecka. Ungen har smugit in när jag duschat och skrämt livet ur mig med den där jädra tutan. När jag sovit, diskat, kommit hem har jag blivit livrädd då han plötsligt hoppat fram och tutat. Och i onsdags tog han sitt prank till nästa nivå..


Yoghurt i ansiktet!! Detta har han nu klippt ihop till en härlig video som ligger på hans youtubekanal Liam Pitts. Gå gärna in och titta och prenumerera gärna för Liam kommer intervjua allt från Anders Bagge till Zara Larsson i kommande videos.

Kram L

 1. Petra skriver:

  HAHA! Alltså jag skrattade högt av videon! Humorfria människor som alltid ska ha något att klaga på för er som inte tålde det. Länge leve Liam och väntar med spänning på nästa video 😉

 2. Linda skriver:

  Nä jag saknar nog också humor…. Det är ju farligt för hjärtat att bli skrämd så när man ligger och sover…..
  Inte roligt alls…..
  Och stackars lilla hunden…

 3. Jag tycker synd om hunden, så gör man inte mot sina djur. Ok jag är väl en torrboll men nä att skrämma upp omgivningen är inte humor. Bara dumt lägg undan den tutan nu.

  1. Faktiskt så tänkte jag också på hunden, då de är mycket känsligare än oss människor för höga ljud. Så man ska vara lite försiktig.
   Och jag kanske är en torrboll även jag, men om mitt barn slängde yoghurt i ansiktet på mig mitt under en plåtning så blev det ord och inga visor..! Dock förstår jag ju att han inte menade något illa.

 4. Åh herregud Laila, jag blir nervös bara jag tittar på Liams ”hyss” ..

 5. Hahaha,guud vad jag garva när jag såg Liams film! Haha!!
  Tack för du delar med dig!

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..