ANNONS

Hurra fredag!!

/


Äntligen fredag! På måndag smäller det då drar Kan vi hjälpa till i gång som jag gör tillsammans med Björn! Titta gärna för det är första gången jag visar min inredningssida som förut bara har varit en hobby. Det är ju lite nervöst eftersom detta är ny mark för mig och jag hoppas att ni kommer att gilla mina idéer och den inredning, jag kommer att utföra som dock är baserat på känslan som dom olika personerna vi hjälper är ute efter.


I förgår kom jag hem och Korosh hade tänt upp hela huset med levande ljus och så stod det rosor på bordet. Det blev en grym ostronkväll med bubbel på en helt vanlig onsdag.
  

Det var en supermysig kväll med ostron och tvhäng!


Jag och Liam har hunnit med en fototagning för Liams egna klädmärke Way.Ink


Är så stolt över denna kille som själv börjar ha många järn i elden, förutom skola så hinner han med sin egen klädkollektion, youtubekanal där han klipper och redigerar allt (och det tar tid kan jag säga) 


Denna fototagning avslutades med ett väldigt ont prank från min sons sida!


Liam har förföljt mig med en tuta som låter fruktansvärt högt under en hel vecka. Ungen har smugit in när jag duschat och skrämt livet ur mig med den där jädra tutan. När jag sovit, diskat, kommit hem har jag blivit livrädd då han plötsligt hoppat fram och tutat. Och i onsdags tog han sitt prank till nästa nivå..


Yoghurt i ansiktet!! Detta har han nu klippt ihop till en härlig video som ligger på hans youtubekanal Liam Pitts. Gå gärna in och titta och prenumerera gärna för Liam kommer intervjua allt från Anders Bagge till Zara Larsson i kommande videos.

Kram L

14
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00