Barnvecka!

 

 
Äntligen så är det barnvecka och huset fylls av skratt och bus från mina gosiga killar! Ikväll så kommer vi alla att titta på Kan vi hjälpa till så Kit kommer att få vara uppe lite längre än vanligt. Det ska bli väldigt kul och höra vad ni tycker och det ska bli kul som sagt att få visa er en annan sida av mig som jag älskar att hålla på med.  

 
Det har varit väldigt kul att få jobba med Björn och träffa alla härliga hemmafixare som finns runt om i Sverige! Jag har också insett att många killar bara går in på byggvaruhus för att kolla utan att handla, enligt dom själva så är det gubbgodis att bara få gå omkring och titta på allt! Otrolig kul tycker jag, och jag har också fått en hel del tips, tydligen så kan man hitta bra partners om man går till skruvavdelningen! 

 

 
Det är också kul att se minen på dom vi stöter på i varuhuset och frågar om dom behöver hjälp. Oftast blir dom Super chockade och väldigt glada över att få hjälp och då åker vi med dom hem direkt! Så i varje program har vi inte en aning om vilka vi kommer att hjälpa eller med vad, allt får vi reda på där och då vilket är kul! 

 

 

I helgen blev det lite häng med min kompis Alexandra med ett glas vin och lite räkor 

 

 
Och så har jag haft lite intervjuer inför Kan vi hjälpa till tillsammans med Björn!

Hoppas ni gillar programmet ikväll kram L

 1. Jag älskar detta program för att NI gör det så lättsamt! Du och Björn är ju som the Beauty & the Beauty! Och sen när era kunskaper och tips blandas med en novis så blir det så bra! Älskar er! Puss

 2. Nina skriver:

  Superbra program måste jag säga. Ni båda är jättehärliga framför kameran. Ska självklart titta ikväll! ❤️ Kärlek till er

 3. Pia skriver:

  Jättebra program, kommer att se varenda avsnitt! Kram

 4. R-M skriver:

  Tyvärr Laila , programmet var en riktig kalkon.
  Ni kommer inte få många tittare.
  Jag kommer inte att titta mer.

 5. Mari skriver:

  Kanonbra program, me like ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..