ANNONS

Bagges bagage

/

 Äntligen kommer Anders och mitt program Bagges bagage. Är ni nyfikna på hur vår relation ser ut och hur det skulle vara att hänga med oss privat så kan man ta mig tusan inte komma närmre. Här får ni verkligen vara med och lära känna mig och Anders på ett riktigt privat plan hur vi är när vi bara har kul tillsammans och inte jobbar utan utforskar nya annorlunda platser och träffar unika människor. I det här programmet får ni följa med på ett riktigt äventyr där det händer massa olika saker som vi verkligen inte hade räknat med, ja ni kommer att få se oss vara alltifrån rädda till att ha en skrattfest! Programmet sänds på TV3 kl 22 nu på måndag

Kram L

16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00