Bagges bagage

 

 Äntligen kommer Anders och mitt program Bagges bagage. Är ni nyfikna på hur vår relation ser ut och hur det skulle vara att hänga med oss privat så kan man ta mig tusan inte komma närmre. Här får ni verkligen vara med och lära känna mig och Anders på ett riktigt privat plan hur vi är när vi bara har kul tillsammans och inte jobbar utan utforskar nya annorlunda platser och träffar unika människor. I det här programmet får ni följa med på ett riktigt äventyr där det händer massa olika saker som vi verkligen inte hade räknat med, ja ni kommer att få se oss vara alltifrån rädda till att ha en skrattfest! Programmet sänds på TV3 kl 22 nu på måndag

Kram L

 1. Erica skriver:

  Blev det bara ett avsnitt?? 🙁

 2. coffe skriver:

  kommer det fler eller!?!?!?!?

 3. hoppas det kommer mer Bagges Bagage! Det var så otroligt bra och roligt! Ni båda är ju störtsköna att både se och lyssna på, och kul att få se lite annat än de vanliga turiststråken.

 4. Elsa skriver:

  Måste bara säga att Bagges bagage var SÅ HIMLA BRA!! Hoppas verkligen att det blir fler avsnitt! Kram och ha en bra helg! 🙂

 5. Eva skriver:

  Hej, håller med många läsare här. Underbart program och så värmande och trygga ni är tillsammans, sen att det är en resa i USA gör ju inte saken värre. 10/10 får ni av mig. ..hälsa Anders och kram på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..