ANNONS

Studiehjälp med My Academy

/

IMG_3268.JPG

Hej på er, som ni vet så använder jag mig ibland av My Academy för att jag känner att jag inte kan lära ut matte utan att jag och Liam börjar bråka. Och nu inför alla slutprov så har jag tagit in lite extrahjälp igen. För alla som är intresserade av att pröva på My Academy läxhjälp kan ni lämna rabattkoden ”Laila250” som ger dig 250 kr rabatt på valfri tjänst och den är giltig till och med 30 April (gäller nya kunder och går ej att kombinera med andra rabatter och erbjudanden). Det finns även läxhjälp online vilket gör att alla kan få hjälp i hela Sverige. Denna tjänst fungerar precis som vanlig läxhjälp hemma som Liam har, skillnaden är att man träffar sin studiecoach i det digitala studierummet istället. Så behöver ni hjälp eller bara pröva så kan ni gå in på myacademy.se
Och förutom att plugga så har Liam blivit fotad och intervjuad angående sin youtubekanal av tidningen Frida.

IMG_3271.JPG

Vet inte riktigt om han kommer bli nöjd med den här bilden haha!

IMG_3270.JPG

Själv så ligger jag fortfarande i soffan med en sjuk liten Kit och försöker komma med så mycket god dricka, mat, frukt och lite glass så att det blir lite roligare att vara sjuk!

IMG_3269.JPG
IMG_3272.JPG

Och självklart så ligger Brorsan också här med oss och myser. Kram L

19
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00