ANNONS

Intensiv vecka!

/

 

 
Kit har varit sjuk hela veckan och efter att han nu varit sjuk i 7 dagar och fortfarande inte är frisk så åkte jag till doktorn en andra gång för att göra en extra koll! Kit har aldrig varit sjuk så här länge med feber därför blev jag lite extra orolig. Men det var ingen bakterie bara virus och med dom orden från doktorn åkte vi hem igen.

 

 
Dock lite mer ledsen än när vi kom då kit både blivit stucken i fingret och fått den obligatoriska toppsen i halsen. Utmattad med 39.8 somnade han med Brorsan liggandes på honom. Brorsan har varit ständigt vid kits sida han avviker inte en sekund, låter Kit så tittar Brorsan på mig med en blick som undrar om allt är ok och står rätt till. Jag har till och med fått bära bort Brorsan då han lagt sig som en mössa över kits huvud och kit har blivit alldeles för varm på grund av att ha en ”mössa” på sig inomhus. Nu är det inte min barnvecka längre men barn har ersatts av radio och tv. Just nu spelar jag in ett nytt program och har flugit iväg kan tyvärr inte säga vart och vad jag spelar in än.

 

 
Det roliga var att jag mötte ett bekant ansikte på Bromma flygplats. Vad är oddsen att träffas på flygplatsen när vi inte ska jobba ihop!! Iallafall tog jag och Anders en kaffe och sedan skildes vi åt.

 

 

Nu är jag på plats hos ….,ja än så länge är det hemligt och ska börja filma kram och puss så hörs vi L

 

 

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00