Intensiv vecka!

 

 
Kit har varit sjuk hela veckan och efter att han nu varit sjuk i 7 dagar och fortfarande inte är frisk så åkte jag till doktorn en andra gång för att göra en extra koll! Kit har aldrig varit sjuk så här länge med feber därför blev jag lite extra orolig. Men det var ingen bakterie bara virus och med dom orden från doktorn åkte vi hem igen.

 

 
Dock lite mer ledsen än när vi kom då kit både blivit stucken i fingret och fått den obligatoriska toppsen i halsen. Utmattad med 39.8 somnade han med Brorsan liggandes på honom. Brorsan har varit ständigt vid kits sida han avviker inte en sekund, låter Kit så tittar Brorsan på mig med en blick som undrar om allt är ok och står rätt till. Jag har till och med fått bära bort Brorsan då han lagt sig som en mössa över kits huvud och kit har blivit alldeles för varm på grund av att ha en ”mössa” på sig inomhus. Nu är det inte min barnvecka längre men barn har ersatts av radio och tv. Just nu spelar jag in ett nytt program och har flugit iväg kan tyvärr inte säga vart och vad jag spelar in än.

 

 
Det roliga var att jag mötte ett bekant ansikte på Bromma flygplats. Vad är oddsen att träffas på flygplatsen när vi inte ska jobba ihop!! Iallafall tog jag och Anders en kaffe och sedan skildes vi åt.

 

 

Nu är jag på plats hos ….,ja än så länge är det hemligt och ska börja filma kram och puss så hörs vi L

 

 

 1. Linda skriver:

  Hej!
  Stackars Kit. Krya på dig!
  Detta säger jag inte för att vara elak eller att trycka ner någon. Men jag har tänkt på detta länge, jag tycker att det är så sorgligt att du inte ens kan prata med Kits pappa. Oavsett vad man tycker om varandra måste man sätta sitt barn i första hand och tänka bort sina tankar. Kit mår mycket bättre av att hans mamma och pappa kan ha en normal relation med varandra. Man behöver inte älska varandra men respektera varandra.
  Du har ju en nära relation med en annan exman som du inte har barn med så borde du jobba på att ha det med den man du har barn med. Du kommer säker bli arg när du läser detta, att man inte ska lägga sig i ditt liv och att vad vet vi osv. Men du är en offentlig person och utåt sett visar ni att er relation med varandra inte är bra, då ni ens inte kan prata i telefon eller säga hej till varandra när ni ses. Väldigt sorgligt!!

 2. Ika skriver:

  Blir det någon fortsättning på Bagges bagage? Gillade ert pilotavsnitt. 🙂

 3. Elsa skriver:

  Spännande med nytt tv-program! 🙂

 4. Helen skriver:

  Pussar å kramar från Boden 😉
  Hann hinna önska att det var du och exmaken som filma ihop igen, så det var ju synd att så ej var fallet…….
  Kramar även till Anders 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..