Lördag med Laila!

 

 
Har du lust att hänga med mig på årets tjejfest så ska du gå in på www.rixfm.se Det kommer att bli en grym dag med shopping där alla vinnare får 1000 kr att handla för och senare på kvällen ska vi laga mat tillsammans på Al Dente och dricka vin så vad väntar du på gå in och tävla så ses vi Kram L

 1. Helen skriver:

  Hallå 😉 Var tog Bagges bagage vägen???????? Vill se mer 🙂 Älskar er båda 😉

  Stora kramar från ett regnigt Boden 😉

 2. Tina skriver:

  Du är bäst Laila, lyssnar på dig så ofta jag kan i Rix Morronzoo! Ta inte in Erik som extra programledare hos er, passar INTE in med er. Ingen bra balans alls. Han är bra annars tycker jag. Men inte i Rix Morronzoo.

 3. Har skickat in och hoppas för min systers skull! Dock stod det att ni kommer ringa upp varje morgon under v 16 & 17 o eftersom det är v17 nu så känns detta inlägget ganska sent då sista chansen är imorgon 🙁

 4. Elsa skriver:

  Har skickat in en motivering och hoppas på tur. 🙂

 5. Jag har anmält mig…hoppas på tur, så roligt det hade varit 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..