Lördag med Laila!

 

 
Igår så var det äntligen dax för lördag med Laila, en tävling som vi haft på Rix morronzoo där man van en resa till Stockholm med hotell och ett presentkort på 1000 kr från mall of scandinavia samt att laga italiensk middag tillsammans med mig på Al Dente.

Men innan jag kunde möta upp alla tjejerna så bestämde Liam sig för att trampa på en spik, 

 

 
Självklart händer detta 45 minuter innan jag ska möta upp alla tjejerna! Ringde vårdguiden för att fråga om vi verkligen behöver åka in till akuten (då allt annat var stängt) eftersom vi förmodligen kommer att bli sittandes där i några timmar, vilket jag helst ville slippa om det nu inte var absolut nödvändig. Men enligt vårdguiden så skulle vi absolut åka in (vilket dom oftast säger för att dom inte vågar ta egna beslut) så jag tar Liam och hans två kompisar och åker in till akuten!

 

 
Väl inne på akuten så frågar dom om Liam har blivit vaccinerad som han ska när han var liten så att inte vi tackat nej till någon vaccination som alla barn får automatiskt i Sverige. Och svaret på den frågan var att Liam fått allt och då konstaterade sjuksystern att han inte behövde någon spruta då han hade fullt skydd fortfarande. Jag fattar inte varför vårdguiden inte kunde ha talat om samma sak eller frågat den frågan, det är ju rätt basic!!

– Har din son fått alla vaccinationer som erbjudits sedan han var liten?

-Ja

– Bra då behöver ni inte åka in till akuten!

Blir faktiskt lite smått irriterad då jag verkligen frågade flera gånger om hon var säker på att vi skulle åka in och jag märkte att personen jag pratade med på vårdguiden blev irriterad över att bli ifrågasatt. Detta är inte första gången en sån här sak händer så från och med nu så tänker jag strunta i att ringa då jag vet att det ända som sägs är åk in till akuten, den biten kan jag ju räkna ut själv att jag ska göra om jag är osäker. Iallafall så löste sig allt och jag åkte till Al Dente för att träffa upp tjejerna.

 

 
Fina Samantha från Al Dente höll i matlagningen så att vi gjorde rätt

 

 
Vinnarna kom från hela Sverige och var 20 st och taggade till tusen! Passade på att bjuda på Ruby Zin som passade utmärkt till Italiensk mat.

 

  
 

  
 

Maten blev grymt god, och efterrätten var  såååå god den med, bestod a egengjord glass med vanilj och lakrits smak! Så tack tjejer för en rolig kväll det var kul att lära känna er! Kram L

 1. Karin skriver:

  Vad tråkigt med spiken. Vår dotter trampade på en smutsig järnkratta och fick ett djupt hål i hälen. Vi åkte inte in när det hände, men efter någon dag blev det varmt och svullet och då åkte vi och kollade och det var infekterat så det blev antibiotikakur. Tydligen lätt att bakterier följer med in och stannar kvar eftersom det inte går att rengöra ett sånt sår så bra. Så håll lite koll bara efter svullnad.

  Hälsn
  Karin

 2. Mimmi skriver:

  Alltså, det mest konstiga är väl att du vill ha frågestund och sen skiter i att svara på våra frågor…

 3. Jag jobbar på en hälsocentral, dit hänvisar 1177 i princip alla som ringer för att dom ska ha ryggen fri…

 4. Mia skriver:

  Lyssnar på er nu, Laila du är så härlig! Tycker att Ola gör bra ifrån sig!
  Vissa vikarier har ju varit katastrof.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..