Rix FM festival!


Igår var en lång dag som avslutades med Rix FM Festival i Kungsträdgården, Liam och Kit följde med och hängde backstage! Det roliga är att dessa killar är så vana vid att få följa med i mitt jobb och träffa olika artister osv ,så det är ingen stor grej för dom det är som vilken vardag som helst! Och med åren så har ju också killarna lärt känna dom flesta som vänner.Så efter att ha letat ett tag så hittade jag dom skrattandes i logen bakom scenen, spelandes på telefonen i logen istället. 


Liam är så gullig mot sin lillebror och det är så härligt att att se hur mycket kärlek det finns mellan dom, och Liam är nästan lite för överbeskyddande så att jag ibland får säga ifrån att Kit måste få göra vissa sker och lära sig själv genom att göra misstag. Men det är svårt för Liam att släppa taget, äts det godis så kollar han så att det inte är för stora bitar, går han balansgång så springer han genast fram och håller i honom osv. Det är väldigt gulligt och omtänksamt men han måste lära sig att släppa lite för han blir så uppstressad och nervös själv över att något ska hända kit!


Det var många som hade samlats i Kungsträdgården och det var grymma artister på scenen, allt från Molly Sanden, Danny, Miriam Bryant, Frans och många andra! Det var en lyckad kväll med riktigt bra publik och grymma artister!


Idag ska jag ut och leta efter kök och badrum och som ni vet så gillar jag svart för jag tycker att det känns lyxigt. Så jag funderar på ett svart kök och ett svart badrum! Iallafall att det mesta ska gå i svart! Jag har hittat lite inspirationsbilder på Badrum och Kök som jag tycker ha den rätta känslan som jag är ute efter!


Detta badrum är magiskt men jag vill nog ha mer mässings detaljer så istället för krom på kranar osv så blir det nog mässing istället!


Så mer en blandning av dessa bilder!


Här är känslan i köket som jag är ute efter  fast åter igen med mässings detaljer istället för krom! Så nu börjar letandet och det är inte lätt för det kryllar inte av svarta vitvaror som inte innehåller krom!

Kram L

 1. Jasmina skriver:

  Vill tipsa om följande märke och hemsida där jag sett att de har svarta vitvaror med mässingdetaljer! Gå in på http://www.smeg.se, jag såg att de har ugnar och kyl/frys med mässingdetaljer. Lycka till, ska verkligen bli kul att följa renoveringen !! =)

 2. Susanne skriver:

  Hej Laila. Du har säkert varit inne på arrital om inte. Mycke snygga design kök. Ett litet tips bara. Ha en bra söndag

 3. Hej Laila!
  Vilken superfin sida, ska bli sååå kul att följa dig i nya huset, med renoveringen o kanske få lite tips.
  Nu undrar jag, kan man följa dig via Blogvin som förut o hur? Har försökt att söka på sköna Hem o dig men det visar 0 träffar,
  Ha det gött o lycka till med allt,
  Kram Ing-Marie

 4. Anna skriver:

  Vad tycker Korosh då? Gillar han också svart? Du skriver att jag vill, jag tänkte, jag tycker…

  1. Men det är ju Lailas blogg! Så inte så värst konstigt att hon skriver JAG 😉

 5. Annette skriver:

  Alltså Liam <3 dom är så söta båda två, fantastiska pojkar du verkar ha . Kul med denna blogg btw

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..