Kristallen 2016


Då var det dax för kristallen 2016, och jag hade på mig en Balmainklänning som Sara Biderman hade fixat kvällen till ära!


Körde dessa nya sköna örhängen från Rock by sweden som är en av våra höstnyheter! Dom finns i guld,silver och gunsmoke! Dom har verkligen blivit ett par favoriter!


Liam var också på plats, han stod vid rödamattan som all annan press och ställde frågor till alla som gick på rödamattan


Satt vid ett riktigt roligt bord tillsammans bl.a. med killarna från lyxfällan, och det spilldes vin efter 5 minuter och då var festen ett faktum bord 14 skulle defenitivt bli det roligaste bordet på galan! 


Hittade en glad Kjell Bergqvist som vann en kristall utanför toaletten. Jag skulle ju kunna säga att jag festade loss efter att tv sändningen var över, men eftersom jag börjar sända Radio kl 0600 så kändes det inte så lockande att festa loss så jag åkte faktiskt hem! 


Och nu sitter jag redo att sända Rix morronzoo så haka på och slå på radion! Kram L

  1. Elsa skriver:

    Så fin! ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..