Vinmässa!

Då har det varit vinmässa och det har varit riktigt kul att få träffa er alla som kom och var så trevliga. Kul att få höra er respons och på dom två dagarna som jag stod i montern så var det bara possetiva kommentarer om vinet vilket var kul! 


Anders kom förbi och hjälpte till en stund, dock så tror jag inte att hans säljteknik var den bästa. Att säga att han själv trampat vindruvorna och det är därför det ger en skön ostig smak är nog inte rätt sätt att sälja in vinet på. Men kul var det iallafall och jag tror nog att alla förstod att Anders drog en vals.


Det är faktiskt väldigt roligt att Ruby Zin sålde mest 2015 av alla så kallade kändisviner. Och jag känner mig väldigt glad över att kunna erbjuda något annurlunda på den svenska marknaden än vad som redan finns där ute. För er som inte vet så innehåller Ruby Zin 6 gånger mindre histamin än andra rödviner samt 3 gånger mindre garvämnen vilket innebär att dom som är känsliga mot rödvin som tex  brukar få huvudvärk eller nästäppa eller bli rödflammig av vanliga rödviner borde kunna dricka detta vin på grund av dess låga halter utan att få dessa besvär. Och efter att ha haft detta vin i två år nu och fått sån possetiv respons från dom som är rödvinskänsliga och tidigare inte kunnat ta ett glas rödvin till maten, men kan göra detta nu då Ruby Zin är det enda som inte ger dom besvär känns fantastiskt. Jag hade faktiskt en kvinna på mässan som sa att hon får huvudvärk direkt efter en klunk av rödvin så därför har hon alltid valt vittvin till maten. Hon bestämde sig för att ta en mun av Ruby Zin för att testa och komma tillbaka efter en kvart och ge mig domen. Jag var rätt nervös under dom 15 minuterna då jag inte kan garantera att det fungerar på alla människor som är känsliga mot rödvin. Men hon kom tillbaka efter kvart och var lyrisk över att hon inte fått migrän, detta är ju det bästa betyget man kan få!


Har också hunnit spela in sista programmet av Kan vi hjälpa till som kommer till våren!


Vi hjälpte en tjej med att bygga en walk-in-closet och en säng ovanpå samt inredde hennes vardagsrum Jag är riktigt nöjd med färgkombinationerna känslan och att Björn och jag lyckats få till mer plats för hennes kläder på ett snyggt sätt med hjälp av att bygga ett litet rum i rummet och därmed skapat ett sovloft samt en walk-in-closet! Kram L

 1. Kul om dina viner kunde sälja här på åland kram

 2. Tack Laila för Ruby Zin Tack vare det kan jag numera dricka rödvin utan få huvudvärk och det var så gott i Lördagskväll till en köttbit+bakad potatis,Kram och lycka till med allt i livet

 3. Barbro skriver:

  Hej Laila! Så snyggt det blev med inredningen ni gjorde hos en tjej. Roligt att du lägger ut bilder på det ni har skapat då man får många bra och kluriga tips, det är välkommet. Tycker aldrig man blir färdig när man har eget hus ständigt saker att göra. Kul att förnya. Lycka till med ditt vin som säljer så bra. Kram och ha det gott.

 4. Camilla skriver:

  Det var så kul att få se dig på mässan. Du verkar att vara en sådan jordnära härlig person. Jag frågade dig om dina vinglas, trode faktiskt att du skulle sälja dem på mässan, men jag får beställa dem. Ser fram emot programmet när det kommer till våren, ett riktigt trevligt program.
  Kommer du att spela in fler avsnitt av programmet när du var blandanat hemma hos Sjöberg? Ett mycket trevligt program också.
  Kram på dig och än en gång, det var så kul att få träffa dig.
  Kram Camilla i Karlstad

 5. Elsa skriver:

  Vad roligt att allt går så bra för dig med ditt vin. 🙂 ser framemot säsong 2 av Kan vi hjälpa till 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..