Kitvecka!


Då var Kit hos mig igen vilket känns skönt. Det är inte klokt vad man saknar den här lilla gullegrisen när han är borta! 


Så att bara få sitta och mysa i soffan framför en film tillsammans känns som ren lyx! 


Brorsan är ju självklart med överallt och just nu så doftar han allt annat än rosor! Kit har frågat mig tre gånger nu om det är jag som har fisit men, det är Brorsan som ligger och smyg släpper sig hela tiden vilket får Kit att börja skratta varje gång!


Förutom att ha sänt Radio och gått på möten så Har jag också hunnit fixat mitt hår på Creative Heads i stan hos Chatrine. 


Kan också berätta att Liam ska leda en gala som heter Big Buzz awards där man kommer att dela ut pris till olika YouTubers. Man kan också köpa biljetter och gå på den här tillställningen åldersgränsen är från 10 år. Gå gärna in på Big Buzz hemsida och läs, för detta är en väldigt rolig tillställning där kidsen har chans att få träffa sina youtubeidoler och det är ett efterparty med dans och DJ som spelar och mycket annat. Detta kommer att gå av stapeln den 20 november på Berns salonger i Stockholm 


Kram L

  1. Barbro skriver:

    Hej! Brukar titta på dessa pranks ihop med min dotters två barn, det roliga klippet i kanindräkt skrattade vi gott åt. Duktig son du har…men stackars dig. Och även maskpranket…Hua.. Kram och ha en bra dag.

  2. Elsa skriver:

    Åh så fin du blev i håret! Ha det bra! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..