Miami!


Den här veckan har varit riktigt stressig! Dels har jag varit på föreläsning i Piteå, och fick en riktigt lyxig loge med egen bastu! Tanken slog mig faktiskt att ta en bastu innan föreläsningen. Men efter att ha tänkt till lite så hoppade jag det.


Har hunnit med att åka till Wolksvagen för att hämta min bil som råkade ut för en liten olycka! Nu är den minsann hel och fin igen.


Men jag har faktiskt glömt att berätta att jag ska till Miami en kortis och  både Liam och Korosh hakar på!

Innan jag stack besökte jag min favorit juvelerare för att fixa mitt och Korosh armband. Vi firar ju två år nu när vi är borta och förra året köpte jag två armband med en kula som har en diamant i sig och som symboliserar oss, och för varje år så är tanken att jag ska köpa till en kula med diamanter som Vincent flätar in i armbanden.


Tycker att det är en rolig grej och lite speciellt. Det roliga är att Korosh inte har fattat det ännu, men det kommer han att göra när han får tillbaka sitt armband som han dessutom inte hittat på ett par dagar och är stressad över det! Anledningen till att jag kan berätta detta för er just nu är för att jag vet att han inte kommer att läsa min blogg innan han fått sitt armband! Kram på er L

 1. Eva skriver:

  Så underbart med er kärlek, ni är så snygga tillsammans. Verkar som att Korosh har börjar ‘finna’ sig i att vara med på foto numera…??!!
  Ha en fortsatt härlig mini tripp.
  Kram Eva

 2. j skriver:

  Kollar Korosh på en film eller har han flygskräck? Eller så ser han bara sån ut när han är avslappnad med en plastmugg i handen..
  Jajaja, du ser iaf ut att ha kontroll på situationen.

 3. I skriver:

  Huh han ser ut som en is krigare

  1. Annika skriver:

   …Och dom ser likadana ut eller?

  1. Eva skriver:

   Men så oförskämd du är ! Och vilka fördomar sen! Skärp dig!

  1. Laila skriver:

   Din kommentar är riktigt dålig. Och du framstår som korkad och trångsynt. Sen när är det ok att hoppa på någon för dens utseende? Det är just sånna här kommentarer som föder fördomar och vem har lust att dela med sig av sin vardag till sådana som dig? Skägg är väldigt modernt väldigt många har det! Anders bagge, Alexander Bard. Men bara för att dom inte har mörkt hår och mörkt skägg så går det bra. Men har man något annat påbrå så är det inte ok och det är fritt fram att skriva vad man tycker.

 4. espana skriver:

  Hahaha, du är rolig du Laila,! (tänker på din lilla kupp mot Korosh).
  Ååh vad härligt med en liten tripp till Miami och att Liam får haka på, ni verkar ha det så bra ihop.
  Ta gärna med dig några solstrålar hem till Svedala, Kram till er alla, ser framemot en och annan bild!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..