Men…fyller jag år?


Jaha då har man blivit ett år äldre! I morse när jag vaknade kl 0500 så vaknade jag upp med massa lappar över hela huset!


Jag har alltså fått instruktioner av Korosh som jag måste följa idag! Jag har tre adresser och tre olika tider att passa!


Snacka om att ge en boost till självförtroendet haha! Jag har ett utslag som ser för jävligt ut men ändå har det tydligen blivit mycket bättre enligt Korosh under natten! Fantastiskt att han märkte det i mörkret och bestämde sig för att skriva det på ett papper!


Bilen hade också fått några lappar på sig!


Instruktionerna vart jag skulle satt på ratten och självklart ett varningens finger på gpsen!


Det roligaste av allt är att Korosh känner mig ganska bra och vet att jag då och då drar ner solskyddet för att kolla i spegeln för att kolla läppstift osv! Ja, man kan ju inte klandra honom för att inte ha humor! Nu är jag på väg till mitt första stop vilket ska bli spännande vi hörs kram L

  1. jenny skriver:

    Stort grattis på din dag Laila <3 Vilken underbar man du verkar ha! fantastiskt! <3

  2. Marita skriver:

    Men wow alltså vilken MAN du har Laila , håll hårt i honom

  3. Va fint ordnat av din sambo och det är du så värd.Grattis fina du (bättre sent än aldrig)

  4. Vilken man!! Hoppas du har haft en underbar födelsedag fylld av överraskningar. Stort Grattis till dig! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..