Godmorgon!


Godmorgon på er! Herregud jag är helt slut efter allt kalasande igår! Vi hade otroligt skoj!


Vi dansade en hel del och det började vi med redan hemma hos Alexandra! Vi har ju fått dille på en ny låt som vi spelar sönder, har ni inte hört I feel IT coming med weekend så är det dax att lyssna på den, den är så otroligt bra.


Alexandra fick även en hel del presenter men den roligaste presenten var en strutsfångare. Tanken är att man använder detta snöre med bollar för att kasta runt benen på strutsar så att man kan få tag i dom och Lotta som köpt den tyckte att det skulle säkert funka lika bra på män!


Efter middagen och presentutdelningen så åkte vi till Rich där det var ett jädra drag då Adam och Anders spelade musik! Ja som sagt det var en lyckad kväll och nu ska jag gå upp och göra lite pepparkakor och förhoppningsvis få tag på en gran som vi ska klä! Kram L

 1. Jessica skriver:

  Fina Laila, känn ingen press att blogga varje dag. Det ger dig bara mer ångest/dåligt samvete och då kanske du slutar blogga iallafall. Blogga bara verkligen när du vill och har tid. De som verkligen tycker om dig och är trogna läsare finns kvar med god min 🙂 kram och god jul!

  1. Helen skriver:

   Håller med Jessica pressa dig ej men det är roligt att du skriver så ofta men gör det bara om du vill kan å orkar du barn å liv måste komma först

 2. Elsa skriver:

  Låter som en bra och trevlig kväll Hoppas du hittar någon bra gran Kram och glad fjärde advent

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..