Sleep in the dark

Att leta inspiration till en husrenovering är otroligt kul och jag fastnar lätt. Just nu har jag spanat in sovrum igen. Jag gillar ju att ha lite mörkt i sovrummet, tycker att jag sover bättre då. Men för att det inte skall kännas för mörkt kan man med fördel blanda upp det med annan lite ljusare inredning.

Här skulle man väl kunna sova kungligt?

sovrum1

Cool belysning i taket och jag gillade verkligen den lite udda gardinerna!

bedroom2

Cool kristallkrona!

bedroom4

Sen ramlade jag över denna otroligt härliga bild! Härlig mix av mörkt, mörkt blå, silver och vitt. Tänk att krypa upp i den schäslongen med en bok och lyssna på en sprakande brasa!

bedroom dark blue

Kram L

  1. P skriver:

    Förstår inte riktigt varför ditt ex, Anders, ska börja i Idol igen, var inte han största orsaken till att ni slutade alla tre? Han skulle ju flytta osv, känns nästan lite desperat, går det dåligt med låtskrivandet eller? Kanske du också ska tillbaka?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..