Bland byggkaos, kök och badrum

img_8590.jpg

Nu är det dags att börja med badrummet för oss! Jag och Korosh har själva ritat vårt badrum på datorn och planerat in en bastu som kommer att ha glasväggar och en vägg med tvättställ på ena sidan och en egenbyggt badkar. Vi håller fortfarande på och undersöker om det ens är möjligt att göra detta utan att gjuta en form vilket är väldigt kostsamt! Så vi får se om det blir ett köpt badkar som vi ställer på plats eller om det går att få det på det sättet vi vill utan att gjuta.

img_8591.jpg

Köket från Ballingslöv har kommit och det känns som ett riktigt bra val! Det går framåt som ni ser!

img_8592.jpg

Vi har även rivit lilla toaletten i hallen och börjat riva rummet där vårt nya badrum skall vara.

img_8594.jpg

Korosh har tagit fram vår gamla skorsten så vi kan framhäva de gamla tegelstenarna.

img_8595.jpg

Vi har valt svarta strömbrytare med guld och svarta kontakter från ABB till varje rum. De roliga är att dom har ett vanligt uttag men också uttag för USB som man kan ladda telefonen utan ”sockerbiten” som vi brukar säga. Dom är faktist först med detta och dessa kontakter kommer vi att använda i sovrummet vid sängen.

img_8596.jpg

Som ni ser så är det fortfarande ett byggkaos men nu börjar det riktigt roliga med kök och badrum! Och golv!

Kram L

 1. Elin skriver:

  Hej Laila!
  Vad fint det blir.
  Jag har en del bilder på våra handfat, badkar o lite annat som jag vill visa dig, men jag vet inte hur man gör.
  Kan du maila mig?
  Kram Elin

 2. Inger skriver:

  Hej Laila!
  Måste bara tipsa dig innan ni gör en bastu. Prova IR-bastu! De är hundra gånger bättre än en vanlig bastu.
  Gå in på infrarodbastu.org och läs om alla fördelar. =)

 3. Jag tror det blir superfint när det blir färdigt. Men jag måste få tacka för en mycket inspirerande och intressant föreläsning på Nybergs Bil i Jönköping i lördags.(Säga vad man vill om Laila men du har båda fötterna på jorden.) Jag gillar det. Du har jobbat hårt för att komma så långt som du har hitintills. Jag tror inte det stannar här.

 4. aa skriver:

  Jag är intresserad av både arkitektur och inredning, det är så kul att få följa ert bygge och jag gillar era val av inredning, det kommer bli superfint. 🙂

 5. Barbro skriver:

  Hej Laila! Det där kommer att bli jättefint när det blir färdigt. Bra att din Korosh kan fixa lite själv också. Här ska snart vår trappa upp till övervåningen få sig lite ny färg och nya tapeter ska upp, finns alltid nåt att fixa med i eget hus. Kram och Tack för att du vill dela med dig av ditt boende i bilder.

  1. Tack Barbro! Korosh tycker det är superkul att kunna ha lite egna projekt i renoveringen. Jag gillar också att rycka in lite här och där om jag kan! Ja, i hus finns det alltid saker att pyssla med! Ny färg på trappen brukar vara en härlig förvandling, lycka till med era projekt! Kram L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..