Vi i Villaliv

I senaste numret av Villaliv kan ni läsa om vårt renoveringsprojekt.
Mitt renoveringsintresse väcktes redan i 20-årsåldern när jag och Anders Bagge byggde ett hus från grunden.
Jag älskar att driva projekt och se resultat. Direkt när jag och Korosh såg detta hus såg vi potentialen och bestämde oss.
Att flytta och renovera är förstås inte bara helt lätt. När Liam för ett tag sedan sa till mig: ”Du tror att ditt liv är ett enda stort inredningsprogram”, så lovade jag att vi skulle stanna i detta hus i minst fem år he he.

Vi kommer att ha mycket svart i huset, köksluckorna är svarta och även kaklet. Många är rädda för svart men jag tycker det är coolt. Vi har spenderat många timmar på att hitta de rätta detaljerna, men det är det värt för att få det precis som vi vill.
Vi blandar industrikänsla och gammal stil. Järnbalkar i köket, en öppen spis i betong och vita väggar.
Många av möblerna vi kommer att ha har jag designat själv.

Trädgården – den tar Korosh hand om, mitt trädgårdsintresse är inte lika stort som mitt inredningsintresse och då passar det utmärkt att Korosh fixar det och planterar av bland annat krusbär och vinbärsbuskar!

Poolen och den nya bubbelpoolen på vårt nybyggda trädäck kommer bli en favoritplats så nu hoppas vi på riktigt fint väder i sommar!

Kram L

  1. P skriver:

    Har du sett alla kommentarer om dig och Niclas på Pernillas blogg, helt stört…?

  2. Jag älskar också svart. Så snyggt! Ska bli så spännande att se resultatet. Super duktiga är ni!

  3. Ann skriver:

    Hej Laila, att du är en person som älskar projekt och nya saker är det ingen tvekan om. Det skulle vara intressant att veta hur du tänker på det här med flytt nytt hus kontra en trygg bas för dina barn. Vi är en trygg familj och jag kan själv känna att det vore kul med ett nytt hus men barnens behov av att rota in sig går före mina. Säger inte att det finns några rätt och fel bara intressant att veta hur du tänker. Lycka till!

  4. Ni är otroligt duktiga.Jag älskar också svart.Visst dammet syns väl men jag dammar hur mycket som helst bara jag få ha svart i mitt hem.Kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..