En upplevelse At Six

Har ni hunnit spana in nya hotellet At Six i Stockholm? Alla pratar om det nu och det är väl värt ett besök om man råkar vara i Stockholm!

I våras öppnade hotellmagnaten Petter Stordalen nya livsstilshotellet At Six på Brunkebergstorg i Stockholms city – nu har det utsetts till Europas bästa hotell och Bästa restaurang i ett hotell på designgalan The International Hotel and Property Awards i Italien.

Tycker deras inredning är otroligt cool!

atsix1
atsix2
atsix3
atsix4

Hotellet rymmer 343 rum och har ett tydligt konstfokus med specialbeställda verk från flera stora internationella namn, liksom exklusiva möbler och armaturer framtagna i samarbete med lokala och internationella designers.
Källa: Residence Magazine

Skulle gärna sova där en eller ett par nätter!

Kram L

 1. Hej Laila!
  Hoppas jag inte stör allt för mycket i semestertider!
  Jag ska vara med och hålla i en inspark i höst för Politices kandidatprogram i Uppsala, och temat på insparken är TV-program! Vi som håller i insparken ska vara en hård jury och du för mig är en bra, hård och rättvis jurymedlem. Jag undrar om du skulle ha möjlighet att ge vår inspark grädde på moset genom att skicka en videohälsning där du säger hur det är att sitta i en jury, och att du har valt oss (Frida, Annie, Wanja och Matilda) som jurymedlemmar till Uppsalas ”Kampen om klockan åtta”!
  Det hade varit superkul att spela upp denna hälsning för våra nya på universitetet innan vi gör entré för första gången! Om det hade varit möjligt hade det verkligen satt ribban för veckan och vi hade blivit så tacksamma.
  Ha en fin sommar!

 2. Har du varit i Göteborg å hans posthotell? . Det e läckert det

 3. P skriver:

  Nä, den sliskiga gubben tänker jag inte gynna.

   1. P skriver:

    Ja, de intervjuer jag sett har han varit rätt sliskig, rik vräkig arrogant snubbe som tycker han är bäst i världen typ. Likaså på de flesta bilder om man googlar, blä. Och nä, det är inte jante.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..