ANNONS

Party hela veckan och ett tråkigt bakslag

/

Hej på er, den här veckan har det varit ett enda stort party! Min Bror Johan och hans flickvän har kommit och hälsat på från Kina och jag har inte sett honom på ett år! Han har bott där borta nu i några år och pratar flytande kinesiska vilket är rätt imponerande!

img_1233.jpg

Johan är ju tvilling med min andra bror Jonas och jag fattar inte hur dom klarar att bo så långt ifrån varandra när dom är supernära! Hela deras uppväxt har dom varit som klistrade på varandra! Men när dom väl träffas igen är det som om tiden stått still. Och dom blir lika barnsliga och ska skämta om allt till jag som stora syster får sägs – men nu räcker det väl, nu börjar till och med jag få nog. Jag tror att det är lite det dom försöker uppnå. Det blir lite som när vi alla var små och man vill testa gränserna på storasyrran hehe.

img_1234.jpg
img_1249.jpg

Kit har också varit med här hemma tidigare i veckan och han är väldigt intresserad av Korosh motorcykel som han håller på att bygga ihop! Helt otroligt att han har tålamod att bygga något från scratch och att han också klarar av det! Ibland så är han och bygger med sin bror fram till 4 på morgonen, det är vad jag kallar passion!

img_1235.jpg
img_1236.jpg

Vi har tyvärr fått ett bakslag i bygget! Vi har skickat efter marmor från Italien men när den väl kom så var den helt repig och kantstött vilket var väldigt tråkigt och det är inte direkt något som man har lust att ha på väggarna i sitt badrum. Så nu håller vi på med att bråka med fabriken om att vi vill lämna tillbaka dom för dom är trasiga!
Men det var tydligen inte det lättaste, utan nu vill dom ha mer pengar om dom ska byta ut marmorn. Och efter att ha pratat med dom samt mailat i en vecka för att få dom att förstå att jag inte tänker betala mer för att få hela och orepade marmorplattor så har jag tröttnat och tänker skicka tillbaka allt och be att få pengarna tillbaka!
Så vi får väl se om jag någonsin får se dom pengarna igen, hitintills har dom ju inte varit så tillmötesgående. Vet att dom går under EU-s regler men man vet ju aldrig. Men där är Korosh bra han kommer inte att ge sig, rätt ska vara rätt enligt honom!

img_1252.jpg
img_1237.jpg

img_1245.jpg

Det har ju varit Pride vecka också! Så jag bjöd hem Lotta och Alex från jobbet samt lite andra vänner och hade en fördrink hemma och sedan mötte vi upp min radio partner Roger och hans pojkvän Jonas på Pride inne i stan!

img_1239.jpg

img_1246.jpg
img_1241.jpg
img_1240.jpg
img_1247.jpg
img_1244.jpg

Det var en härlig kväll och Lotta som är vår nyhetstjej på Rix var inte rädd för att prova på en sexgunga som man fick provsitta i!

img_1242.jpg

På måndag morgon är det dax igen då kör vi igång med Rix Morronzoo kl 06.00-10.00
Min 6 veckors långa semester är över och det känns som att det gick alldeles för fort! Men jag är grymt taggad över att få börja jobba också jag älskar att jobba ned vårat Rix morronzoo gäng! Vi har det verkligen superkul ihop!

img_1250.jpg

Igår var jag och spelade paintball vilket var kul! Har aldrig gjort det tidigare då jag oftast har någon tv-inspelning och vill inte komma med blåmärken, man vet ju aldrig hur det skulle tolkas..
Men nu körde jag för första gången och det var verkligen skitkul! Så det kommer jag definitivt göra om. Nej nu ska jag se till och njuta det sista av min sista semesterdag vi hörs imorgon kl 06 i Rixmorronzoo
Kram L

img_1248.jpg

17
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00