Hemma igen hos orm och hund

I helgen var jag på inflyttningsfest hos min radiokollega Lotta som fick en tavla av mig på mig själv! Tyckte det var lite kul, klart hon måste ha mej på väggen där hemma.

img_1517.jpg

Det var också djurens helg på Solvalla vilket jag och Kit gick på och räddare unge får man leta efter haha!

img_1516.jpg
img_1515.jpg
img_1514.jpg
img_1513.jpg
img_1512.jpg

Det är stor skillnad på vad mina killar gillar och är rädda/orädda för! Liam har aldrig varit rädd för djur och älskar alla djur! Kit tycker om djur men är rädd för dom flesta!!
Vi har ju både orm och hund hemma och jag kan säga att det är blandade känslor för en del som kliver över vår tröskel, speciellt när det kommer till ormen haha!

Nu är jag hemma från Malmö där vi var med RixFM festival, det var ett jäkla drag!

Dels så stod jag på scenen och presenterade våra artister tillsammans med Roger och genom mitt och Moyana Corigans samarbete med Nordicfeel stod jag i deras tält där man kunde få prova på våra ekologiska produkter!

img_1507.jpg
img_1510.jpg
img_1509.jpg
img_1435-1.jpg
Kram L

  1. Karin skriver:

    Ger du bort gammal inredning i present? Hade inte ni den tavlan ovanför soffan i gamla det andra huset?

  2. Hanna skriver:

    Ursäkta om jag verkar dum för dig menar jag, känner mig inte dum men är det viktigt att inte vara feg som kille? Vet många killar som är rädda för djur och om man skrattar åt det lite ironiskt med kärlek tillsammans med vänner så blir det lite plumpt i en blogg. Speciellt som du hela tiden lyfter upp Liam till skyarna och har gjort under alla år du bloggat. Nu förstår jag att du är mamma och att du älskar dina söner lika mycket men det kanske är något du borde tänka lite på? Du skrev att dina söner var väldigt olika och att Liam älskar djur medan Kit är rädd, du skrev inget om vad Kit tycker om gentemot Liam tex. Detta är något jag tänkt på många gånger då jag läser här, har aldrig skrivit om det förr och kommer inte att göra igen för jag vill inte starta något och jag är ingen som brukar notera hur mycket och vad direkt som skrivs, kommenterar ofta om jag tycker att något är bra och uppmuntrar osv. så detta är en lite annorlunda grej för mig med. Men nu så ska jag posta denna innan jag ångrar mig.

  3. Elsa skriver:

    Låter som en härlig helg Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..