ANNONS

Kolla en extra gång!

/

I samarbete med Risifrutti.

Vi kvinnor behöver ständigt hålla koll på våra bröst. Vi behöver klämma och känna. Kolla en extra gång. Ju tidigare vi kan upptäcka eventuell bröstcancer desto bättre är det!
Det vet vi ju men kommer vi ihåg? Eller tänker vi ofta att ”jag gör det sen”?
Bröstcancer är idag den vanligaste cancerformen hos kvinnor i Sverige.
Det gör det ännu mer viktigt att komma ihåg den där extra gången.

img_1527.jpg

Jag tycker det är perfekt att passa på att känna ett par extra varv när jag duschar eller varför inte när man smörjer in sig efter en dusch?
Många kanske tycker det känns lite pinsamt men bara för att vi skall komma ihåg att känna på våra bröst så betyder det inte att vi måste göra det hela tiden och överallt. Hitta en tidpunkt och plats som känns bra för dig!

Något jag tycker är helt fantastiskt är alla företag som väljer att med sin kreativitet väcka extra uppmärksamhet kring bröstcancer, visa sitt stöd och på ett ofta lite humoristiskt sätt hjälper till att påminna oss.

Risifrutti är en av dem! De bjöd in till ett frukostmöte där de berättade om sin kampanj #kollaenextragång de har under augusti och september. De låter sina förpackningar bära det viktiga budskapet och två miljoner förpackningar kommer att byta namn från Risifrutti till Risitutti.
Genom detta initiativ vill de visa sitt stöd för Bröstcancerfonden och uppmärksamma hur svårt det kan vara att upptäcka bröstcancer.
Målet är att just #kollaenextragång ständigt skall påminna oss om hur viktigt det är att undersöka brösten så eventuell cancer kan upptäckas i tid!

Vi fick också mer information om hur du kan undersöka dina bröst. Granska formen, känna igenom brösten efter knölar eller andra förhårdnader. Man skall inte heller glömma bort att undersöka armhålan.

Känner du dig lite osäker hittar du mer information här.
Här finns också en video!

#risitutti #bröstcancerfonden #klämdagen #älskalivet

Kram L

7
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00