ANNONS

Vi stressar ihjäl varandra med perfekta bilder

/

Såhär ser det ut i min hall hemma. Inte perfekt och inget filter.
Barnen verkar tro att deras ryggsäckar packar upp sig av sig själva, att det är ok att släppa allt i en hög på golvt och att någon de aldrig sett kommer på nätterna, svingar ett trollspö och allt hamnar vips på sin plats igen!
Känner ni igen er?

Jag kan bli lite trött på att det bara handlar om de där perfekta bilderna i sociala medier. Perfekt städade ytor. Inte en pryl på fel plats, oftast inga prylar alls. Man undrar om det är så att de helt enkelt inte har några prylar alls. Gigantiska skåp man aldrig får se eller har de helt enkelt vräkt undan allt så det inte syns i bild? Blir det aldrig stökigt? Jag gissar att det visst blir det men det är inte ok att visa på bild? Eller?
Såhär ser det ut i mitt kök. Ofta.

För att inte tala om kaoset i tvättstugan. Såhär ser det ut. Håll till godo. Inga filter eller perfekta ytor här heller.
Så som livet ser ut.

Jag vill slå ett slag för att sluta fokusera på att allt skall vara så perfekt jämt och visa lite mer ÄKTA bilder? Vi måste sänka kraven på oss själva innan vi stressar ihjäl oss!

Ta hand om er och tänk att ”bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete” (som min vän Linda sa till mig en gång)

Kram L

46
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00