Vi stressar ihjäl varandra med perfekta bilder

Såhär ser det ut i min hall hemma. Inte perfekt och inget filter.
Barnen verkar tro att deras ryggsäckar packar upp sig av sig själva, att det är ok att släppa allt i en hög på golvt och att någon de aldrig sett kommer på nätterna, svingar ett trollspö och allt hamnar vips på sin plats igen!
Känner ni igen er?

Jag kan bli lite trött på att det bara handlar om de där perfekta bilderna i sociala medier. Perfekt städade ytor. Inte en pryl på fel plats, oftast inga prylar alls. Man undrar om det är så att de helt enkelt inte har några prylar alls. Gigantiska skåp man aldrig får se eller har de helt enkelt vräkt undan allt så det inte syns i bild? Blir det aldrig stökigt? Jag gissar att det visst blir det men det är inte ok att visa på bild? Eller?
Såhär ser det ut i mitt kök. Ofta.

För att inte tala om kaoset i tvättstugan. Såhär ser det ut. Håll till godo. Inga filter eller perfekta ytor här heller.
Så som livet ser ut.

Jag vill slå ett slag för att sluta fokusera på att allt skall vara så perfekt jämt och visa lite mer ÄKTA bilder? Vi måste sänka kraven på oss själva innan vi stressar ihjäl oss!

Ta hand om er och tänk att ”bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete” (som min vän Linda sa till mig en gång)

Kram L

 1. Linda skriver:

  Håller med dig! <3

 2. Anne skriver:

  Fast för mig kör det ihop sig i huvudet när det är rörigt. Så försöker allt hålla det undanplockat och var sak på sin plats.

 3. Du är ju helt underbar 😉
  Det gläder det mig att din familj är en ”normal” familj!! 😉 Även om jag arbetar som inredare och Feng Shui konsult och mår bäst av att det är ordningplockat hemma är det med tre ungar (…eller kanske fyra om man räknar med maken ;)) ett ständigt tjat om att plocka iordning!
  Jag skiter i om damråttorna är stora som schäfervalpar som nafsar efter en när man går, bara det är ordningplockat. Jag blir en coolare morsa om jag kommer hem till en hall som är ren från stök.

  Lyssnar så ofta jag bara kan på morgon zoo! Framför allt på dig! Älskar din inställning till vardagen och livet.
  Ha en perfekt måndag!
  Kram Rebecca

 4. Malin skriver:

  Laila, skönt och se att det inte bara är jag som har kaos i tvättstugan 🙂

  Kram

  Mailin

 5. Får jag fråga var du har köpt din diskho, den är så snygg?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..