ANNONS

Har inte mått såhär dåligt på flera år

/

Denna veckan har verkligen gått upp och ner! Jag har nog inte varit så sjuk som jag har varit dom senaste dagarna på flera år!
Igår började jag äntligen känna mig bättre, dock inte helt återställd men mycket bättre!

img_1713.jpg

I fredags så kom Kit till mig och han har varit jättegullig och lite extra omtänksam och vill hjälpa till!
Kusin Colin kom också förbi och lekte en stund!

img_1712.jpg
img_1711.jpg

Jag och Roger har också hunnit med en pressdag och pratat om vad som kommer att hända till hösten i Rixmorronzoo.

img_1715.jpg
img_1722.jpg
img_1716.jpg

Vi har ju flera nya Rixmorronzoo kompisar som kommer att vara med oss lite då och då!

img_1723.jpg

Vi tycker att vi fått ihop ett skapligt gäng som står för skratt, delade meningar så det kan hetta till men också bli en hel del knasighet och galenskap! Först ut nu på måndag är Felix Herngren vilket ska bli spännande!

Jag känner mig så tacksam över att få jobba ihop med Roger, nyhetslotta och producentbasse samt alla andra Rixmorronzoo kompisar, sedan så har vi ju faktiskt er lyssnare som är en stor del till att radio är så roligt att jobba med!

Kram på er Laila

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00