Ett badrum med kakel


Äntligen börjar badrummet ta sig! Jag har ju haft problem med marmorn som jag beställde från Italien den kom fram och var helt repig. Så jag fick beställa ny marmor och äntligen så har den kommit! 

Så nu är vi i full gång med att få upp all marmor på väggarna så att vi äntligen kan börja använda badrummet!


Kram L

  1. j skriver:

    Oj,oj, det blir snyggt! Och så härlig känsla när allt är nytt, nytt! En sak bara, du måste väl ha superbelysning därinne? eftersom allt går i svarta toner, svårt att sminka sig tänker jag…
    Ska själv precis börja riva inredning, golv från ett badrum hemma och påbörja inför det nya,fick dock nöja mig med en billigare variant än din, blir nog fint ändå, mörkgråglittrigt, stora avlånga plattor och mosaik, ny inredning..spännande värre!Ha en fin helg familjen!

  2. Barbro skriver:

    Hej Laila. Tack för ett fint morgonprogram, så roligt att följa er med alla härliga upptåg. Ni förgyller verkligen alla mornar med glada skratt och inbjudna gäster. Även om Roger är lite nojjig men på ett härligt sätt. Kram och ha det gott./ Barbro

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..