Grädden får vispas på golvet

Fick sitta på jobbet och försöka ringa och fixa det sista för badrummet! Vi har ju kommit rätt långt nu och jag kan säga att jag inte hade vetat vad jag skulle ha gjort om jag inte hade haft mina grymma badrumsbyggare. När det gäller att bygga ett badrum så är det ju så viktigt att det görs rätt för det kan ju bli en himla dyr historia annars. Jag delar gärna med mig av mina byggare då dom är så noggranna och duktiga så om ni letar bra kakelsättare så hittar ni dom bland annat på Instagram @proservitio

img_2064.jpg

Marmorn har kommit på plats som ni ser och även våra kranar från Tapwell! Skåpet har jag designat själv, det är ett gammalt skåp som jag har fått hjälp att klä om.
Skåpet är inklätt i skinn med mässingsnitar och på skåpet ska jag ställa två handfat i mässing.

img_2065.jpg

img_2066.jpg

Företaget som hjälpt mig klä om en del möbler heter Plan B. De både klär in möbler och klär om möbler. Jocke är grym här ser ni lite olika möbler som han har klätt in!

img_2068.jpg

Och nästa bild bjuder jag på!!

img_2067.jpg

Vi har fortfarande inga kontakter i köket då vi väntar på ett par specialare, så när det är dax för att vispa grädde och förbereda för tårta inför Korosh födelsedag som är imorgon så blir det till att sitta på golvet och vispa! Allt behöver inte vara så perfekt haha!
Liam och Kit tycker att det är väldigt kul och konstigt att jag ibland fixar efterrätten på vardagsrumsgolvet!

Kram på er!

  1. Eva skriver:

    Gokväll
    Älskar att följa ert bygge och se alla lyxiga och annorlunda val ni gör..ser fram emot fortsättningen. Nyfiken på vad du har för spännande ess i rockarmen inför ‘kalaset imorron också.
    Suss gott iaf..kram från en trötter nöt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..