Min julledighet

God fortsättning! Det har varit ett välbehövligt jullov! Tyvärr har jag legat i ryggskott och knappt kunnat röra mig, vilket är jobbigt när man har en sexåring som vill hitta på roliga aktiva saker hela tiden. Men nu är jag på benen igen vilket är skönt! 

Här får ni ett litet ihopplock på hur min julledighet varit!

Vi sydde våra egna jultröjor, och Korosh sydde på julbelysning och Liam en ekorre vilket var lite extra roligt!

Vi brukar fira vartannat år med familjerna, och förra året firade vi med mina syskon så detta året firade vi med Korosh familj vilket var kul! 
Dagen efter julafton small det till ordentligt och jag blev sängliggande! Korosh var en riktig klippa som tog hand om både mig och barnen! 

Men efter några behandlingar från Vladimir så är allt som vanligt igen!


Nyår blev lugnt med kortspel och tv-spel med Pommac och lite champagne tillsammans med barnen och våra vänner Alexandra och Häger. 


Igår började arbetsveckan igen och det kändes skönt att få återgå till jobbet med dessa härliga lirare! Jag har verkligen otroligt roligt med mina kollegor och har funnit nya vänner! Extra roligt är att i augusti så kommer vi att höras i hela Sverige! Häng gärna med oss! 


Igår var det även tillsammans mot cancer galan och det var många rörande historier! Tilde gjorde ett grymt jobb på scenen och Camilla Läckbergs tal om sin pappa som gick bort i cancer var otroligt bra och starkt! 


Hoppas ni själva har haft en bra jul och ett bra nyår! Nu kör vi hårt 2018 allt är möjligt, det är ett nytt år nytt blad nya härliga utmaningar och fantastiska händelser som vi alla kommer att få uppleva! Och det viktigaste vi lever här och nu så försök att ta vara på varje dag och uppskatta den med dess motgångar och framgångar 

Kram L

  1. Jenny skriver:

    God fortsättning
    Vart är er fina soffa i från?

  2. Lotte skriver:

    God fortsättning:-) Usch inget kul med ryggskott. Ja nu är vardagen igång men jag gillar ledigheten när alla är lediga för nu är det bara jag och bebis hemma igen.
    lotte4.blogspot se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..