ANNONS

Inspiration till hemmakontor

/

Vårt kontor här hemma har en längre tid varit ett enda stort kaos. Men efter flytten och all renovering som pågått så har det liksom inte funnits så mycket ork över att ta tag i det. Det finns mycket i vardagen som kan ge ångest, en massa ”jag-borde-göra-ångest” som ligger och skräpar över allt där hemma. Det är bara att blunda för den och hoppas att det försvinner med tiden eller tills den blir så stor att man måste ta tag i det. Och nu var det dags, vi fick ta tag i det helt enkelt. Så nu känns det faktiskt riktigt skönt att vi har rensat och organiserat upp lite.

Sen så kan ju faktiskt inte jag hjälpa att det dyker upp en massa nya inredningsidéer under tiden man sitter där och städar och organiserar. Därför har jag gjort några inspirationsrundor vad gäller hemmakontor och hittat några bilder som med lite snygga tips och idéer.

Varför inte ha en lite udda förvaring med plåtskåp i industridesign/omklädningsrum.

Bild myindustrialinterior.nl

Eller varför inte ett coolt skrivbord i industridesign med nitar. Passar väl rätt bra för mig eller hur? 🙂

Bild från afflante.com

Men jag gillar som ni vet lite mörkare färger i hemmet och är inte rädd för att använda det. Det tycker jag inte att du ska vara heller. Kolla här så mysigt det kan bli med en snygg mörkgrå färg och platsbyggda hyllor.

Bild: decorisme.co

Som ni vet så älskar jag även detaljer i guld och mässing ihop med det mörka, så hur snygga är inte dessa bokhyllor då som jag hittade på Pinterest. Skapar ett riktigt ha begär. Letar faktiskt efter någon bra förvaring till vardagsrummet. Ska nog fundera vidare på det här tror jag.

Bild: dwellstudio.com

Det finns väldigt mycket fint som man vill ha när man blir inspirerad av andra och tyvärr är det väldigt dyrt många gånger. Men just vad gäller en sådan här guld/mässingfärgad hylla kan man faktiskt fixa själv utan att det är allt för komplicerat. Det enda du behöver är ett ett par brukar riktigt bra guld eller mässingfärgad sprayfärg och bokhyllan Vittsjö från IKEA.

Här är några som lyckats bra med sin IKEA-hack av Vittsjö.

1
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00