Längtar, längtar, längtar!

Jag läääääääääängtar tills våra nya matstolar kommer. De är sjukt snygga, nästan vulgärt snygga om du frågar mig. Det som är lite extra roligt är att jag fått vara med och designa stolarna själv då jag har beställt dem direkt från fabriken. Beräknad leveranstid är nu i slutet av februari. Jag är såååååå spänd att få se hur de kommer bli.

Självklart så har de ju lite snygga guld/mässing detaljer på sig för att passa in med resten av inredningen här hemma i köket. Och så en mörk sammetsliknande klädsel. Tror det kommer bli helt perfekt!

Vad tycker ni?

Kram

/L

 

 

 1. Helen skriver:

  Jättesnygga vill se bild sen 😉 du är så rolig o bra i Rixmorronzoo kram

 2. Jessica skriver:

  Så galet snygga! Men betyder det att de inte finns att beställa/köpa nånstans? Hade mer än gärna haft såna snygga stolar i vårt hus som vi håller på att bygga

 3. Emma J skriver:

  Laila! Apsnygga ju! Men då undrar jag såklart vad du ska göra av dina du har idag, de med döskallarna?

  Sälja kanske? Hehe… ‍♀️

 4. silvia skriver:

  really cool, the chairs look perfect!

 5. jessica skriver:

  och dessutom om du nu tycker att dom är så snygga , varför frågar du vad alla vi andra tycker? osäker?

  1. Laila skriver:

   Det var av ren nyfikenhet och det är intressant att se vad ni tycker. Betyder inte att jag är osäker bara intresserad av vad mina följare tycker

  1. Jessica, varför en sån attityd? Hon kanske vill visa upp det hon designat! Skulle inte du också vilja visa upp något du själv varit med och skapat, av stolthet?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..