Hudanalys och fräschare hy!

Jag kan ärligt säga att jag ofta har slarvat med att ta hand om min hud. Jag har alltid haft en väldigt torr hud och det har inte blivit bättre ju äldre jag har blivit. När man blir äldre så är det ju också ofrånkomligt att man får rynkor i ansiktet, det har jag inte så mycket emot, jag kan till och med tycka att det är väldigt vackert. Men det som jag tycker är jobbigt med rynkor är de där rynkorna som gör att man ser trött eller arg ut. Sådana rynkor vill jag gärna motverka, men kråksparkarna i ögonvrån får gärna var där, de har jag som sagt inget emot.

Men det är ju inte bara i ansiktet som man märker att man börjar åldras, det är stor skillnad på elasticiteten i huden nu när man är över 40 år mot hur det var när man var 35. Och det känns på något sätt ännu viktigare att verkligen ta hand om huden nu när man blir äldre. Det är bland annat därför jag träffade en hudterapeut som gjorde några analyser på min hud.

Efter noga analys av min hud så har jag fått rådet att testa en produkt som heter THE SOLUTION Anti-wrinkle collagen. Detta är en produkt som ska öka hudens elasticitet och gör den mer spänstig. Den sägs också jämna ut huden och ge mindre rynkor. Och det som gör denna produkt så speciell är att man skall tillföra kroppen kollagenet i pulverform genom att det blandas i maten eller i vätska.

Hur funkar det då? Kollagen finns naturligt i kroppen och är den enskilt viktigaste bidragande orsaken till att bevara spänstig hud. I takt med att man blir äldre så minskar kollagenet i huden och den får svårare att stå emot sådant som påverkar huden som sol, kosten och annat som bidrar till fina linjer och rynkor. Men det är inte vilket kollagen som helst som man kan tillföra kroppen för att det ska hjälpa till att bevara spänstig hud det har man sett i flera studier. Och med dessa studier i ryggen har Oslo Skin Lab nu tagit fram det här kollagenet som man då ska äta.

Nu ska jag äta en liten dos av den här lilla rackaren, en liten påse med kollagenpulver om dagen. Ser nästan ut som ett sånt där litet sockerrör man får till kaffet på café. Detta ska jag alltså nu ta en gång om dagen i åtta veckor. Ska bli väldigt spännande att se om det blir någon skillnad. Jag började för ett par dagar sedan och har då blandat i pulvret i ett glas juice.

Vill du veta mer om THE SOLUTION Anti-wrinkle collagen kan du göra det här, där kan du även ta del av den studie som gjordes med den typ av kollagen som ingår i produkten.

På återseende, mitt lilla face och jag!

PS. Vill du också testa denna produkten så får du just nu 50% rabatt. Klicka här så kommer du vidare till erbjudandet.

Kram

/L

 1. Elsa skriver:

  Jag tycker att du är jättebra i Rix Morronzoo, lyssnar varje morgon Längtar tills ditt nya program kommer ut på Viafree.

 2. Lisa skriver:

  Vad tycker din gubbe om att du ska göra reality, han vill ju inte ens va med på bild i bloggen?!

  1. Linda skriver:

   Din kommentar speglar bitterhet och avundsjuka

 3. Barbro skriver:

  Hej Laila! Undrar vad det är för smak på pulvret som du tar för huden? Och att en analys måste till först för att starta igång? Blir lite frågande här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..