Lailaland!

Äntligen kan jag och Liam nu berätta att den 12 mars är det premiär för vår realityserie på Viafree. Jag kommer vara den första i Sverige som får en helt egen digital plattform på Viafree vilket jag känner mig väldigt stolt och hedrar över.

Jag har ju tidigare spelat in en realityserie med Anders Bagge och Andreas Carlsson. Det var en tid sedan nu och det har därför varit fantastiskt roligt att göra det igen. Dessutom så har jag ju sedan vi gjorde vår realityserie tillsammans bloggat i många och man har även kunnat följa mig på Instagram. Så att ta steget att göra en realityserie igen kändes inte så stort. Men i denna serie kommer ni nog få se lite andra sidor av mig som ni inte har sett förut. Ni kommer också få lära känna mig lite mer på djupet då jag delar med mig om och pratar om saker jag aldrig delat med mig av förut. Ni kommer få följa mitt liv, min familj, vänner och jobb. Förutom mig så får ni även lära känna Liam bättre och hur han kan få mig att både skratta och ibland driva mig till fullkomligt vansinne. Sen så dyker andra medlemmar upp lite då och då av min härliga och galna familj och mina underbara vänner. Däremot har Kit inte varit med när vi filmat och kommer därmed inte vara med i serien. Detta är ett medvetet val som vi, hans föräldrar har gjort.

Vår realityserie kommer heta Lailaland och har som sagt premiär på Viafree den 12 mars. Nu har vi även varit och tagit lite pressbilder till programmet, jag och Liam, och det slår mig hur stor, ja nästan vuxen Liam nu blivit när jag tittar på dessa bilderna. Vad hände med min lilla son, när växte han upp egentligen? Man hänger inte med! Men stolt är jag som tusan över mina båda fantastiskt fina söner.

Ha en fin söndagkväll!

Kram

/L

 

 

  1. Verkar som en väldigt bra serie 🙂 Kommer såklart se den.

  2. Två frågor ; Vad menar du med ”en egen plattform?” Den ska ju gå på Viafree? Där går ju massa serier? Och det programmet du gjorde med Carlsson och Bagge , Det var ju ett program där ni försökte skapa en popgrupp med några tjejer. Det var väl ingen Reality ?

  3. Barbro skriver:

    Hej Laila! Så trevligt det ska bli att få följa er realytiserie. Lycka till både sonen och du. Ha det fint.

    1. Amelie skriver:

      Hej Laila har alltid tyckt om dig. Lyssnar på dig varje morgon. Men en sak jag retar mig,fort du får tillfälle fäller du en dum kommentar om Niclas…..Ska din pojkvän också vara med i serien ? Tacksam om svar, ha en fin kväll kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..