Lailaland på TV3!

Hoppas att ni alla haft en härlig påskhelg och att ni fått fira på allra bästa sätt vara sig det varit med nära och kära, massa middagar eller i stillsamhet och kanske tagit igen dig med en skön seriemaraton framför tv:n. Själv har jag haft det jättebra!

Förutom en härlig påskhelg så firade faktiskt jag och Roger ett år som äkta radiopar. Vi får väl se om vi ska fira detta på något sätt när vi ses på jobbet igen. Och på tal om Roger så har ni väl inte missat senaste avsnittet av Lailaland som kom idag, där får ni en liten glimt av min härliga kollega och ”äkta radiomake” Roger och flera av mina andra fantastiska kollegor.

I dagens avsnitt öppnar jag upp lite mer på dörren om hur det var när jag och Korosh träffades och mina tankar när vi precis hade träffats om att han är så mycket yngre än mig, våra tankar om önskan att kunna få ett gemensamt barn. Det är flera av er som redan sett avsnittet och som skrivit här på bloggen och även på Instagram helt fantastiska underbara kommentarer. Tack snälla för alla fina ord!

Och till er som ännu inte har sett programmet så hade första avsnittet premiär på TV3 ikväll kl 20.00. Där kommer det sändas varje måndag kl 20.00 Men alla avsnitt kan ni även fortsättningsvis se på Viafree helt gratis. Nästa måndag sänds avsnitt 2 på TV3 och avsnitt 5 på Viafree då de ligger lite före. Klicka på bilden nedan om ni missat något avsnitt, vill se alla avsnitten igen eller se extramaterial.

Återigen, tack alla!

Stor kram

/L

 

PS. Fick frågan om man kan ställa frågor till mig, det går jättebra, ibland hinner jag svara, ibland inte. Skriv antingen här på bloggen eller på Instagram.

 

  1. Hej! Jag vill inte verka nyfiken, men kan inte låta bli att få ställa ett par frågor. Om du i.te vl svara så ska jag inte fråga vidare. De blir ju lite man undrar då man ser din o sonens reality show. Väldigt fin o öppen. Men till frågan, dna 4 syskon, som du fick ta ansvar för ganska mycke, som du själv berättar. Mn var va din bonuspappa, syskonens pappa? Hör aldrig talas om honom, bara eran gemensamma mamma. Sista frågan var du gift även med Liams pappa?bodde ni här Sverige? Inte tillsammans iUSA? Ursäkta mitt frågande. Ha de så bra . Kram

  2. Lailaland är den bästa hemma hos mig show jag sett Tack för det jag älskar den och ditt härliga skratt,Liam är oxå härlig och du har en klippa i din älskling Korosh vilket jag tycker du är så värd.Jag lyssnar på dig&Roger varje morgon,ni gör mig glad varje dag Tack

  3. Barbro skriver:

    Hej Laila! Tack för bra Lailaland. Hur många avsnitt har ni spelat in? eller håller ni fortfarande på med inspelningar? Kul att se fram emot varje avsnitt. Ha det gott. Kram på dig.

  4. Jenny skriver:

    Spännande att få en inblick i ert liv tack för det! By the way älskar ditt garv! Kram Jenny

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..