Fullt ös!

Hej på er! Hoppas att ni alla haft en fin helg! Just nu så känns det som att dagarna bara rusar förbi och känner att jag inte riktigt hunnit med att dela med mig av vad som hänt sista tiden.

Ni har väl inte missat Moyana Corigans härliga somriga doft, Es Paradis. Du hittar den och alla andra härliga dofter och sminkprodukter. Självklart är allt ekologiskt, på riktigt. Klicka här så kommer du till hemsidan med massor av härliga ekologiska produkter för kroppen.

I förra veckan var jag tillsammans med Madelene och Linda från Moyana Corigan på ett kundevent i Trosa i butiken Cozy At The Corner. Så himla kul det var att träffa alla underbara kunder som fick sminkas av Linda och Madelene och även testa vår fantastiska produkter.

Så roligt att så många kunde komma förbi och så roligt att ni tyckte så bra om våra produkter.

Idag släpptes ännu ett avsnitt av Lailaland på Viafree, avsnitt 6. Ikväll sändes också avsnitt 3 på TV3. Om du ännu inte sett det senaste avsnittet så kan du göra det här, det är gratis på Viafree och där hittar du även lite extramaterial.

 

 

  1. Helen skriver:

    Jag gillar dig skarpt å säkert många med mig <3 tyvärr är de väl de som ogillar som hörs högst 🙁 Så jag sänder en massa kärlek till dig från Boden <3 Kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..