ANNONS

Jag blir så trött!

/

Jag blir så ledsen när jag ser en sådan här rubrik i en kvällstidning. Att kvällspressen aldrig lär sig att fel rubriksättningar som är rena lögner både sårar och framställer personen som en hemsk människa. För det första så vill varken jag eller Korosh gifta oss överhuvudtaget! Vi älskar varandra men bestämt oss för att vi inte behöver göra det för att bevisa vår kärlek! Här har man återigen tagit saker jag sagt i en intervju ur sitt sammanhang, för att sedan kunna sätta en smaskig rubrik som säljer lösnummer på en fantastiskt ovärdig och låg nivå.

Intervjun de hänvisar till är en podd jag var med i som heter Fördomspodden. Där man syftar på att mitt och Niclas bröllop skulle ha varit sponsrat. Det har gått 8 år sedan dess och jag får fortfarande försvara, förklara att vi sålde bildrättigheterna till Expressen och med de pengarna betalade vi för vårt bröllop. Men det vill man inte lyssna på!

Det jag säger är att jag i sak inte tycker att det är fel med sponsrade bröllop och om du kan få det gör då det. Det är väl inte så farligt. Ett bröllop är dyrt och om du har möjlighet att få vissa saker så är väl det inte fel. Vare sig du är offentlig eller inte. Varför ska det vara så fult? Men här vill man få det att bli smutsigt och fult, varför förstår jag inte. Du som ska gifta dig och förhandlar till dig en rabatt på tex din bröllopstårta, anser du då att ditt bröllop är sponsrat?

Ni minns kanske att vi med Rix Morronzoo var i Las Vegas för några månader sedan där vi tog med oss många lyssnare till Las Vegas för att dom skulle få gifta sig där. Det var ingen som tackade nej till den resan med boende! Som jag också sa så tror jag inte det finns någon som skulle säga nej till att tex få en blombukett, klänning eller vad det nu skulle kunna vara gratis. Nej, verkligen inte! Go for it! Det är precis det jag menar när jag svarar på frågan att jag i sak inte tycker att det är fel med sponsrade bröllop.

Nu har Aftonbladet ändrat rubrik till en lite mindre stötande rubrik, tacksam för det, men den är fortfarande sårande och framställer mig i dålig dager och man vill fortfarande locka läsare att tro att jag håller på att planera ett bröllop. Suck!

I de flesta fall brukar jag inte bry mig och inte kommentera en sådan här sak, men idag kände jag att nu får det räcka. Och i det läget är det väldigt skönt att kunna göra sin röst hörd här på bloggen eller Instagram.

Tack alla som följer och läser här på bloggen, önskar er alla en fin kväll!

Kram

/L

7
83

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00