Ett naturligt sätt mot rynkor

Har ni sett det senaste avsnittet av Lailaland på Viafree? Där har jag tagit med mig syrran för att testa en produkt från Oslo Skin Lab som heter The Solution. En produkt som innehåller kollagenpulver som är helt naturligt, utan farliga ämnen, och är ett rent proteinpulver som ska motverka hudens åldringsprocess. Eftersom jag är i den åldern jag är så tyckte jag att det vore spännande att testa detta då det är helt ofarligt!

Det jag inte visste var att kollagen är ett ämne vi har i kroppen som gör att huden behåller sin elasticitet och efter att man fyllt 25 så börjar kollagenet avta och sakta men säkert smyger rynkorna sig på! Så genom att tillföra en speciell typ av kollagen i pulverform en gång om dagen som man kan blanda i vatten eller i valfri dryck så ökar man på kollagenet i kroppen. Efter åtta veckor ska produkten bidra med mindre synliga rynkor, reduktion av fina linjer, mer spänstig och elastisk hud samt att det även då har en förebyggande effekt mot åldringsprocessen. För att verkligen kunna mäta resultatet har jag har då gjort en hudanalys där man har mätt mitt rynkdjup med hjälp av en maskin innan jag började ta kollagenet. I senaste avsnittet av Lailaland så filmar vi lite från när vi gjorde denna mätningen. Efter 8 veckor ska jag göra en ny mätning och se vad jag har fått för resultat. Jag och syrran hade väldigt kul när vi gjorde detta och vi har ju så svårt att låta bli att driva lite med varandra.Jag kommer självklart dela med mig av resultatet här på bloggen så att ni kommer att få se både före och efter bilder så fort jag gjort min andra mätning!

Jag är verkligen spänd på att få se vilket resultat jag får och funkar detta så är det ju kalas då det inte innehåller något som är farligt utan bara är naturligt! Vill du veta mer om Oslo Skin Lab och The solution så kan du gå in på deras här och beställer får du 65 % rabatt.

Varje förpackning räcker till 4 veckor med färdiga förpackningar för varje dagsdos. Mycket lätt och inga krångligheter.

Kram L

LOADING..