ANNONS

Undvika frestelser

/

Som ni vet så är jag ofta stressad och har svårt att hinna med allt på en och samma dag. Tillhör ju verkligen de människor som ibland önskar att dygnet hade fler än 24 timmar. För att inte tala om att jag rätt ofta (vissa skulle väl kalla det mer regel än undantag) kommer försent till inbokade saker. Det finns nog en del som kan intyga detta unisont. He he! Och vad beror det på? Obotlig tidsoptimist? Första mötet drar över tiden och därför påverkas resten av dagen? Jag bokar in för många möten per dag? Jag har för många bollar i luften? Jag älskar mitt varierande jobb som gör att jag så väldigt gärna vill hinna med att träffa alla underbara människor med spännande idéer och projekt? Helt ärligt är det nog en salig röra av allt detta. Men detta resulterar ju såklart i att jag stressar alldeles för mycket och emellanåt både glömmer att äta och dricka. Inte bra!

Men jag har faktiskt blivit lite bättre på vissa saker, t.ex. så har jag blivit liiite bättre på att passa tider. (Jo faktiskt!) Sen det här med att dricka! Jag har berättat tidigare om att jag har svimmat flera gånger av vätskebrist, men det har jag också blivit mycket bättre på att känna av och hunnit stoppa det i tid. Alltid vätskeersättning i handväskan! På senare år har jag också blivit mer och mer medveten om vad jag stoppar i mig. Att det är tortyr för kroppen att missa mat så ofta som jag gör. Det bidrar ju också till att man äter så ohälsosamt. För när man på grund av tidsbrist tvingats att hoppa lunchen så är det väldigt lätt att frestas att käka en bulle eller några godisbitar som står framdukat på mötesbordet. Inte alls bra!

Så för att inte bli sugen på massa onyttigheter och hjälpa till att behålla trivselvikten har jag ofta ett bra mellanmål eller nyttigt snacks med mig i handväskan. Jag har några favoriter och några av dem är Nutriletts produkter. Mina absoluta favoriter från Nutrilett är Nutrilett Ready To Drink Shake VLCD Cocoa Oat och Nutrilett Almond & Apricot bar.

Jag har upptäckt att många av deras produkter passar väldigt bra att ha som mellanmål när tiden inte riktigt räcker till. Jag äter inte dessa produkter som en måltidsersättning utan mer som ett smidigt komplement till en sund kosthållning och hälsosam syn på mat. Detta är det absolut bästa sättet för mig att undvika att falla dit för alla ohälsosamma frestelser en stressig dag.

Det som är bra är att du kan hitta dessa produkterna på de flesta mataffärer, Pressbyrån, 7eleven och hemsidan såklart.

Just nu får ni som vill 25% rabatt när ni handlar Nutriletts produkter på deras hemsida om ni anger koden LailaVIP.

Kram

/L

0
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00