Städtant och poolhäng

Äntligen har det varit flera dagar fantastiskt väder här i Stockholm!! Riktig högsommarvärme! Som jag njuter av detta ska ni veta, älskar sol och värmen! Längtat så till sådana här dagar. MEN, efter en lång vinter måste det som vanligt städas och fixas på tomten och med alla utemöbler, trädäck osv.

Idag har vi fixat i trädgården och med poolen. Snart är allt klart men jag är nu sjukt trött i hela kroppen.

Det som varit mest jobbigt har nog ändå varit all pollen. Som ni ser så ser så är det sjukt mycket pollen på trädäcket runt poolen vilket gör att det ser så skitigt ut. Jag har redan gjort misstaget tidigare i veckan att tvätta bort allt bara för att vakna upp till samma skit dagen efter. Så nu tänker jag låta det vara ett tag, när det värsta pollen i luften har lagt sig.

Tidigare idag kom min kompis Lili och hennes dotter Lea förbi. Eftersom Kit är hos sin pappa denna veckan var det väl inte lika kul för Lea som det brukar vara, men Liam agerade stand in ett litet tag som lekkompis till både Lea och Ramos. Skönt att Lili kom på besök, då fick jag en anledning att ta en ordentlig paus mitt i allt städande. Men som sagt, nu är det mesta klart.

Korosh har fotbollshäng här hemma med sitt fotbollslag och det ska både badas och grillas lite senare. Själv tänker jag andas ut efter denna långa dagen av städning och unna mig själv ett gott glas vin.

Och min kära kollega Roger håller självklart koll på min på instagram och har nu sett att poolen verkar vara färdig att använda och väntar nu ivrigt på att få en inbjudan till nästa poolhäng. Det har han gjort sedan december förra året. He he! Så det får nog bli någon form av poolparty snart, jag kan ju inte låta den stackaren vänta mycket längre nu eller vad tycker ni. 🙂

Hoppas att ni också haft en lika fin dag som jag. Vissa av er har kanske långledigt nu. Önskar er alla en fortsatt härlig kväll!

Kram

/L

 1. Jag vill bara säga att Du gör mig innerligt glad!
  Kram
  Annica

 2. Måste bara få säga att ni är ju hel härliga, hela familjen är ju hur enkel som helst. Man tror alltid att kändisar är annorlunda, men ni är ju som vem som. Tack för ett trevligt Tv program och snacka inte om radio programmet.. Mvh Linda Andersson Perstorp (Skåne)

 3. Hej !
  Jag såg ditt program ikväll och jag måste bara tacka dej för att du delar med dej av ditt liv. Jag kunde se ,känna igen mej så mycket bl.a. Att jag tror alla tycker illa om mej och har såå svårt för att lita på människor och med detta så har jag stängt ute alla….
  Nu till ett annat gemensamt intresse inredning!! Vad var namnet på inredning butiken du och Liam var inne i och vill gärna veta vart den ligger.
  Ha en fin vecka!
  Kram Jeanette

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..